Alina și Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Mămica vrea să nască în străinătate


    Alina Laufer este însărcinată cu gemeniFoto: Arhivă personală
Alina Laufer este însărcinată cu gemeniFoto: Arhivă personală

Alina Laufer urmează să devină din nou mămică și să îl facă pe omul de afaceri Ilan Laufer cel mai fericit tată de gemeni! Însărcinată deja în 16 săptămâni, Alina a aflat deja sexul celor doi micuți și spune că sarcina ei decurge foarte bine până în momentul de față.

Alina Laufer intră deja în 4 luni de sarcină și aflat de curând și sexul gemenilor săi. Se pare că cei doi viitori părinți vor primi „câte un exemplar din fiecare”, urmând să aibă și fetiță și băiețel. Viitoarea mămică se simte bine și este nerăbdătoare să se afle din nou în această postură, după ce în decursul a 8 ani a tot încercat să rămână însărcinată. Alina, fosta soție a lui Jorge, mai are o fetiță alături de cântăreț, pe Karina.

Alina Laufer va avea gemeni: un băiat și o fetiță

„Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta”, a mărturisit pentru Ciao.ro, Alina Laufer. Fosta soție a lui Jorge ia în calcul să nască gemenii în străinătate, undeva unde riscul de coronavirus este puțin mai mic, Alina se gândește serios să opteze probabil să își aducă copiii pe lume la o clinică din Israel.

După 8 ani de zile de încercări, ultima inseminare s-a dovedit a fi un real succes, astfel că aceasta urmează să devină din nou mamă, anul viitor, în luna aprilie.

„Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!”, declara Alina Laufer în luna septembrie, după ce a aflat că va deveni mămică de gemeni.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Regina Elisabeta a II a jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău