Alina Sorescu, mărturisiri despre viața ei de familie: «Când ești părinte se schimbă viața cu totul»

simeon stalpnicul png
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au parte de o căsnicie ruptă din povești

Alina Sorescu a vorbit deschis despre toate bucuriile din viața ei de familie. Are două fetițe pe care le iubește din toată inima și un soț care este în permanență alături de ea.

Vedeta a mărturisit că de când este părinte, viața i s-a schimbat complet și este o altă femeie. Soțul, Alexandru Ciucu, îi este foarte aproape și are parte numai de bucurii de când familia ei s-a întregit.

De curând, Alina Sorescu mărturisea că ar lua în considerare să mai facă încă un copil deoarece au o cameră pregătită pentru el. În cadrul interviului oferit pentru Protv, Alina Sorescu a mărturisit că desginerul Cătălin Botezatu i-a făcut cunoștință cu soțul ei actual, designerul Alexandru Ciucu.

“Am două fete de care sunt mândră. Carolina a făcut patru ani, Raisa – doi ani. Nu îmi vine să cred. Trece timpul. Când ești părinte se schimbă viața cu totul. Cu Alexandru (n.r. soțul ei) m-am cunoscut în 2008. Deci anul acesta o să facem zece ani de relație. În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta. N-am găsit fix pe 5 septembrie când ne-am cunoscut noi, dar oricum pe 12 septembrie ne-am căsătorit. N-a fost ușor, știi că nimic nu se face ușor. Dar eu, de fel, sunt răbdătoare și dispusă să aștept, să pun totul cărămidă cu cărămidă. Știu că nimic nu vine peste noapte și sunt o persoană foarte muncitoare, foarte meticuloasă. Și cicălitoare. Slavă Domnului, am avut niște ani frumoși. Părinții îi avem sănătoși, pentru lucrurl acesta sunt foarte recunoscătoare, fete sunt sănătoase. Poate că ultimii ani n-au fost grei. Să-i multumesc lui Dumnezeu că ne-a ferit de lucruri grele, de probleme. .. Alexandru este bine, cu costumele”, a declarat Alina Sorescu.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg