Alina Sorescu, mărturisiri despre viața ei de familie: «Când ești părinte se schimbă viața cu totul»

Ultima actualizare:

    Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au parte de o căsnicie ruptă din povești
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au parte de o căsnicie ruptă din povești

Alina Sorescu a vorbit deschis despre toate bucuriile din viața ei de familie. Are două fetițe pe care le iubește din toată inima și un soț care este în permanență alături de ea.

Vedeta a mărturisit că de când este părinte, viața i s-a schimbat complet și este o altă femeie. Soțul, Alexandru Ciucu, îi este foarte aproape și are parte numai de bucurii de când familia ei s-a întregit.

De curând, Alina Sorescu mărturisea că ar lua în considerare să mai facă încă un copil deoarece au o cameră pregătită pentru el. În cadrul interviului oferit pentru Protv, Alina Sorescu a mărturisit că desginerul Cătălin Botezatu i-a făcut cunoștință cu soțul ei actual, designerul Alexandru Ciucu.

“Am două fete de care sunt mândră. Carolina a făcut patru ani, Raisa – doi ani. Nu îmi vine să cred. Trece timpul. Când ești părinte se schimbă viața cu totul. Cu Alexandru (n.r. soțul ei) m-am cunoscut în 2008. Deci anul acesta o să facem zece ani de relație. În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta. N-am găsit fix pe 5 septembrie când ne-am cunoscut noi, dar oricum pe 12 septembrie ne-am căsătorit. N-a fost ușor, știi că nimic nu se face ușor. Dar eu, de fel, sunt răbdătoare și dispusă să aștept, să pun totul cărămidă cu cărămidă. Știu că nimic nu vine peste noapte și sunt o persoană foarte muncitoare, foarte meticuloasă. Și cicălitoare. Slavă Domnului, am avut niște ani frumoși. Părinții îi avem sănătoși, pentru lucrurl acesta sunt foarte recunoscătoare, fete sunt sănătoase. Poate că ultimii ani n-au fost grei. Să-i multumesc lui Dumnezeu că ne-a ferit de lucruri grele, de probleme. .. Alexandru este bine, cu costumele”, a declarat Alina Sorescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net