Alţi 4 concurenţi vor intra în marea luptă de la ''Bake Off România''

Ultima actualizare:

    Nicolle Stănese prezintă noul show culinar de la PRO TV, „Bake Off România”
Nicolle Stănese prezintă noul show culinar de la PRO TV, „Bake Off România”

Mai sunt doar patru zile până la startul celei mai dulci competiții culinare, Bake Off România. După ce i-au selectat pe cei mai talentați 12 concurenți, jurații Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu sunt gata să-l aleagă pe cel mai bun cofetar amator din România.

Patru dintre concurenții care vor intra, începând de luni, în lupta pentru marele titlu sunt: Carmen Manu, Cristian Andronescu, Mihaela Sava și Petre Butoniau.

Carmen Manu are 50 de ani, este comunicativă, lipsită de inhibiții, efervescentă, extrem de optimistă și găsește ceva bun în fiecare lucru. Încearcă să aibă tot timpul câte ceva de făcut și nu își face niciodată gânduri rele. Cea mai mare dorință a ei este să-și deschidă o pensiune pentru oameni deschiși și prietenoși, unde să poată face prăjituri pentru oaspeți, la fel cum face pentru familia ei.

Cristian Andronescu vine din București și are 34 de ani. Este inginer chimist și s-a apucat de gătit prăjituri în urmă cu 10 ani, când s-a mutat singur. Mama sa e cea care l-a luat în bucătărie atunci când pregătea ceva dulce. Acum, Cristian prepară dulciuri de cel puțin două ori pe săptămână, aceasta fiind activitatea lui preferată. E pregătit să impresioneze cu zecile de rețete pe care le-a încercat până în momentul de față.

Mihaela Sava gătește dulciuri de mai bine de 8 ani. Sursa ei de inspirație este, și va rămâne întotdeauna, bunica sa, care a învățat-o tainele gătitului. Această activitate o relaxează, o ajută să se destindă și îi dă voie să-și folosească imaginația la capacitate maximă. Mihaelei îi place foarte mult să se plimbe cu bicicleta și este implicată într-un proiect care susține pedalatul fetelor în oraș, dar nu oricum, ci cu o vestimentație foarte feminină.

Petre Butoianu are 52 de ani și a învățat să gătească singur, cu ajutorul internetului. Atunci când nu este în bucătărie, îi place să îngrijească plantele și se mândrește cu o mini seră, pe care a reușit să o dezvolte în propria curte. O altă pasiune este rugby-ul, sport pe care l-a practicat înainte de 1989.  Cea mai mare dorință a lui este de a avea o viață armonioasă, în care să poată îmbina toate lucrurile care îl fac cu adevărat fericit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net