Am aflat de ce Adelina Pestriţu s-a tuns atât de scurt

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţufoto: arhiva personală
Adelina Pestriţufoto: arhiva personală

A uimit cu noua schimbare de look, iar acum s-a aflat şi motivul din spatele deciziei. Adelina Pestriţu a donat 15 cm de păr în cadrul campaniei Vieţi Împletite, demarată de Fundaţia Renaşterea, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Vedeta s-a lăsat pe mâinile unui celebru hairtsylist, care i-a propus cu această ocazie şi una dintre tunsorile în trend, tunsoarea pixie: “Mi-a plăcut la nebunie cum a ieşit această transformare radicală de look. Adrian Perjovschi este senzaţional, are o bucurie uriaşă când aude că îmi doresc ceva extrem, diferit. Pe lângă asta, cel mai mult m-a bucurat că am putut dona părul către Fundaţia Renaşterea. Este un proiect care mă emoţionează şi mă bucură gândul că pot contribui şi eu măcar puţin la redobândirea feminităţii doamnelor care au trecut printr-o boală atât de traumatizantă. Le respect, le apreciez şi le doresc multă sănătate şi putere! Încurajez toate femeile care se tund, să doneze par, este un gest mic care în acest context contează enorm”, a declarat Adelina.

Şi tu poţi dona!

Persoanele care vor să doneze păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer în cadrul campaniei Vieţi Împletite pot afla mai multe detalii pe site-ul fundaţiei Renaşterea.

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png