Am aflat pe ce își cheltuiește Andreea Esca salariul

Ultima actualizare:

    Prezentatoarea PRO TV a răspuns cu detașare și umor unor întrebări adresate de Lucian Mîndruță
Prezentatoarea PRO TV a răspuns cu detașare și umor unor întrebări adresate de Lucian Mîndruță

Nu, încă nu s-a aflat cât are Andreea Esca salariul! S-a aflat, în schimb, pe ce își cheltuiește banii și ce a învățat de la părinți despre administrarea bugetului. Prezentatoarea PRO TV a răspuns cu detașare și umor unor întrebări controversate, într-un interviu acordat recent jurnalistului Lucian Mîndruță.

„Din salariul tău uriaș, cât cheltuiești, cât investești, cât pui la CEC?”, a întrebat-o Lucian Mîndruță. Râzând cu poftă, Andreea Esca a răspuns că foarte puțin din el cheltuiește, restul investește și pune de-o parte (în egală măsură).

Sfaturi de viață primite de la părinți

„Tata m-a învățat să fiu foarte riguroasă, serioasă și mama să dau frâu liber creativității, să am curaj, să încerc, să risc. Sunt două persoane cu caractere complet opuse. Ei m-au învățat foarte mult și despre bani. Educația mea financiară este extraordinară, în sensul că tata a fost întotdeauna un ardelean foarte cumpătat și care tot timpul a considerat că trebuie să avem bani de-o parte, puși în mai multe locuri, iar mama avea o singură obsesie: să cheltuim toți banii, ca nu cumva să ne prindă cutremurul cu bani în casă. Eu am făcut media: cheltui, dar pun și de-o parte”.

Primul lucru pe care-l face dimineața, când se trezește

„Mă uit la telefon. De ce? De curiozitate. Îmi verific mailul, Whatsapp-ul, vreau să văd ce s-a mai întâmplat pe Instagram peste noapte, să fiu la curent”.

Ce mănâncă la micul dejun

După această „revistă a presei”, ia micul dejun. Prima masă din zi constă într-o omletă sau ceva sărat și o cafea. De obicei îl pregătește altcineva, recunoaște prezentatoarea tv.

Cât sport face

De trei ori pe săptămână, dimineața, câte o oră. „Fac pilates. Asta de mulți, mulți ani, cred că sunt vreo 10”.

Cine îi alege hainele, cât de des face shopping

„Fac destul de rar shopping, de obicei când sunt plecată din țară. Am un model precum această rochie tip halat și cam toate arată așa. Cred că am vreo 10 rochii roșii ca asta! Probabil că mi-am dat seama la un moment dat ce stil mi s-ar potrivi, în ce mă simt bine, să arate și frumos, să fie și comod, astfel că mi-am creat așa un stil, de una singură”.

Planuri de viitor

„Nu mi-am făcut niciodată niciun plan de carieră și nu am nici acum niciun plan. Nu-mi fac planuri de dinainte cu nimic. Știu că nu e bine, dar nu putem să fim toți perfecți. Nu am plan de pensie, nu am nici măcar în plan să ies la pensie”.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net