Am aflat regimul Adelinei Pestrițu! La ce poftește și ce mănâncă viitoarea mămică

simeon stalpnicul png
Insărcinată in 7 luni, Adelina Pestritu arata perfectfoto: Facebook

Adelina Pestrițu este însărcinată în șapte luni. Frumoasa vedetă va aduce pe lume o fetiță și este mai radioasă și sexy ca niciodată, iar motivul pare să fie legat de stilul de viață pe care l-a adoptat.

Adelina Pestrițu pare să aibă o sarcină ușoară și, cel puțin pe conturile ei de socializare, este foarte activă. Și, adeseori, pe lângă fotografiile în care demonstrează că este într-o formă fizică de invidiat, bruneta are grijă să își țină la curent fanii și cu ce se hrănește. Iar ultima postare de acest tip a adus, după sine, o serie de comentarii cât se poate de malițioase la adresa Adelinei, motiv pentru care vedeta a decis să răspundă criticilor și să explice regimul de viață pe care l-a adoptat de când este însărcinată. Fără să se enerveze (prea tare, probabil), Adelina a asigurat-o pe femeia care i-a postat mici răutăți că nu vrea să inducă pe nimeni în eroare.

”Este mult mai important să mâncăm sănătos și să renunțăm la mentalitatea "trebuie să mâncăm pentru doi" și să ne satisfacem toate poftele posibile. Toate mămicile ar trebui să fie precaute. Eu, spre exemplu, am poftă de dulce. Ce ar trebui să fac acum? Să mănânc câte un tort în fiecare zi pentru că sunt însărcinată? Exclus! Încerc să-mi iau zahărul din fructe, nu din prăjituri. Prăjiturile ar reprezenta un rău făcut copilului, cu buna știința  mamei lui", a explicat Adelina.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif