«Am râs de părinţii cu gemeni şi am făcut şi noi»

image
Dragoş Moştenescu are două fetiţe şi un băiat

Ce bucurie, doi dintr-o lovitură! Showbiz-ul au­tohton s-a umplut de părinţi de gemeni, un exemplu recent fiind chiar Valentina Pelinel, care aşteaptă să nască două fetiţe. Deunăzi, Mihai Morar şi-a serbat copilele, care au împlinit 10 ani, dar şi alţi tătici celebri se mândresc cu moştenitorii identici: Dragoş Moştenescu, Alin Panc, Ion Ionuţ Ciocia, Oliver Toderiţă sau Doru Todoruţ de la Deepcentral.

Zilele trecute, pe 23 octombrie, Mihai Morar (37 de ani), vedeta la Radio ZU şi Antena Stars, a avut parte de o dublă sărbătoare. Pe 23 octombrie 2008 se năşteau gemenele lui şi ale Gabrielei, soţia sa, Mara şi Cezara, două fetiţe simpatice care le-au schimbat cu adevărat viaţa. 

„10 ani de când m-aţi făcut tată! La mulţi ani! V-aş mai face o dată”, a scris prezentatorul emisiunii “Răi da’ buni”, de la Antena Stars, şi a publicat o fotografie cu cele două, care au primit fiecare câte un tort colorat. 

image
Alin Panc are două fetiţe identice: Teodora şi Sara

În alt an, tot de ziua lor, le-a dedicat o scrisoare emoţionantă, din care vă arătăm un fragment: “Când veţi creşte mai mari o să vă povestesc cum, într-o vară din tinereţea lui, tati a văzut singur că turmele de oameni care îl purtau în braţe s-au transformat în haite care îl adulmecau. Dar poate că voi ştiţi deja asta. În acea vară tulbure, voi eraţi la mami în pântece şi aţi coborât în lume exact în toamna când tati se căznea să arate că e din nou bun, deşi haitele aşteptau să sfâşie un Nimeni”. 

Un alt exemplu de actor care are germeni, băiat şi fată, este Ion Ionuţ Ciocia (47 de ani) – Brânzoi din „Las Fierbinţi”. 

„Am gemeni, băiat şi fată, au 4 ani şi îi cheamă Alexandru Ştefan şi Medeea Maria. Fii-mea cântă. 

g36 7 vedete mihai morar jpeg
Mara şi Cezara, gemenele lui Mihai Morar, au împlinit 10 ani pe 23 octombrie

Şi lui Alexandru îi place muzica, dar este mai timid”, ne-a povestit actorul. Oliver Toderiţă (44 de ani), actorul cunoscut  din serialele  “Numai iubirea” (2004) şi “Umbre” (2014), este tatăl a două fetiţe gemene, foarte simpatice, pe nume Ala şi Tea, în vârstă de 8 ani. 

Solistul Doru Todoruţ, care a făcut furori cu trupa Deepcentral, dar şi în urma colaborării cu Delia, pentru piesa “Gura ta”, este un tată minunat pentru cele trei fiice ale sale: Rebecca (8 ani) şi gemenele Eva şi Natalia (6 ani). 

În 2013 s-a separat, la notar, de soţia sa, Rocsana Daliana Todoruţ, însă acum sunt în relaţii bune de dragul copilelor. 

“Practic, pot să compar experienţa de a fi tată de trei fete cu a fi maratonist. Normal că e greu, e drum lung, apoi depinde de terenurile pe care le întâlneşti, dar satisfacţia este una extraordinară”, declara Doru, despre experienţa de tată, pentru csid.ro. 

Dragoş Moştenescu vrea să-şi mute familia în Anglia

Şi simpaticul actor din ”La bloc”, Dragoş Moştenescu (51 de ani), e tăticul a trei copii: Luca (11 ani) şi gemenele Ana şi Elena (9 ani). Recent, actorul s-a mutat în Anglia, a început să aibă spectacole şi intenţionează să-şi mute şi familia acolo. 

Doru Todoruţ este un tată minunat pentru cele trei fiice: Rebecca (8 ani) şi gemenele Eva şi Natalia (6 ani) jpeg
Dragoş Moştenescu are două fetiţe şi un băiat

“Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial”, ne declara Dragoş Moştenescu înainte să plece peste hotare.

Alin Panc: «Cred că e un blestem că noi, actorii, avem gemeni»

Actorul din “Inimă de ţigan” şi “Pup-o, mă”, Alin Panc (45 de ani), şi soţia lui, Brânduşa, sunt şi ei părinţi de gemene.

simeon stalpnicul png
Alin Panc are două fetiţe identice: Teodora şi Sara

„Sunt împreună cu Alin de 17 ani şi în fiecare zi nu încetează să mă uimească. E cel mai devotat tată pe care l-am cunoscut şi avem două fetiţe de doi ani jumate, Teodora şi Sara. În loc să fugă, e acolo 200% şi le-am dus pe toate împreună”, ne-a spus soţia actorului. „Cred că e un blestem că noi actorii avem gemeni. Toţi au gemeni, suntem o gaşcă. Ştii de ce avem gemeni? Că am râs unii de alţii. Am râs de cei care au şi am făcut şi noi. În primul an, am fost alături de soţie să o ajut, la 20.30 trebuia să fiu acasă să spălăm copiii. Mă duceam acasă fără să mă mai cheme, o ajutam”, ne-a povestit Alin Panc la lansarea filmului „Pup-o, mă!”. 

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
premiul nobel pentru fizica 2022 jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda