Cântăreața Mellina: «Am slăbit 2 kg de teama săritului în gol»

Ultima actualizare:

Are un curaj nebun! Mădălina Dumitru (35 de ani) alias Mellina a mai bifat o nebunie. După participarea la reality-show-ul „Survivor”, cântăreaţa şi-a depăşit limitele în alte două aventuri extreme: a urcat pe masivul Kilimanjaro, care depăşeşte 5.800 de metri altitudine şi, în ciuda fricii de sărit în apă de la mare înălţime, a acceptat şi provocarea de a concura la „Splash! Vedete la apă”. Şi a explicat, în exclusivitate pentru Click!, de unde vine nevoia sa de adrenalină.

FOTO: ANTENA 1
FOTO: ANTENA 1

Eşti mereu în căutare de noi aventuri... De unde curajul acesta?

Sunt de părere că depăşirea adversităţii te face mai puternic. De aceea unul dintre motivele pentru care fac toate lucrurile acestea nebune este că simt că sunt mai încrezătoare în mine, mai puternică, dar simt şi că trăiesc viaţa intens. Cred că e o adicţie pentru mine această nevoie de adrenalină, de aceea mă tot implic în toate felurile de nebunii, cum ar fi „Survivor”, Kilimanjaro şi mai nou, „Splash, vedete la apă”.

Înainte de participarea la „Survivor” ai mai încercat sporturi extreme?

În primăvara anului 2021, Mellina a  participat la competiţia „Survivor  România”
În primăvara anului 2021, Mellina a participat la competiţia „Survivor România”

Sporturi extreme nu, m-am dat doar cu parapanta. Pot să zic că „Splash! Vedete la apă” a fost un sport extrem. Pot spune că a fost foarte greu să particip la acest concurs, am slăbit vreo două kilograme, mi-a fost mai frică decât credeam, se pare că am frică de înălţime şi de săritul în gol. Dar totuşi am reuşit şi sunt fericită de performanţele făcute acolo, am făcut tot ce am putut mai bine, am încercat să sar cât mai corect. Am cunoscut oameni extraordinari şi mă bucur că am avut şi această experienţă.

Dar la „Survivor” ţi-ar plăcea să revii?

image

Nu, pentru că ar însemna să repet aceeaşi experienţă şi îmi place să am mereu doar experienţe noi.

Aşa cum ai făcut şi atunci când ai încercat să urci pe masivul Kilimanjaro?

Da. Ca să fiu sinceră, nu eram într-o perioadă bună din viaţa mea, emoţional vorbind, şi am simţit nevoia de o provocare nouă, care să îmi dea un nou imbold. Ştiam de la sora mea despre Kilimanjaro, era pe lista ei de lucruri de făcut, şi din, întâmplare, am auzit de la cosmeticiana mea că a fost pe Kilimanjaro; ea m-a pus în legătură cu omul care organizează aceste călătorii mai aparte, şi anume Rezan Abdo. Am plecat imediat, nici nu m-am mai gândit. A fost extrem de greu, am început urcarea noaptea, nu ai oxigen, îţi vine să dormi pe drum, genunchii te lasă, dar când ajungi acolo în vârf e exaltant. Am reuşit să ajung până în vârf, după 17 ore de urcat şi coborât încontinuu.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult din această experienţă?

A luat decizia de a pleca  în aventura de pe Kilimanjaro  fără a sta prea mult pe gânduri
A luat decizia de a pleca în aventura de pe Kilimanjaro fără a sta prea mult pe gânduri

Noi am fost o echipă de şase oameni, în afară de mine şi ghid restul oamenilor erau peste 55 de ani. Pot să spun că am învăţat că nu contează vârsta, vârsta e doar o limită pe care ne-o punem noi în cap. Pentru că dintre aceşti oameni trei am reuşit să ajungem în vârf, aşa că poţi face orice la orice vârstă, asta am învăţat de la aceşti oameni. Am învăţat că dacă treci peste vârsta de 50 de ani nu înseamnă că te pensionezi şi s-a terminat viaţa. Pentru mine asta a fost o lecţie de viaţă.

Ce aventuri mai ai în plan?

Următoarea aventură pentru mine este un „Back Packing”, adică o călătorie cu ghiozdanul în spate, în Asia, mai exact prin Thailanda, Cambodgia şi Lhaos, timp de o lună şi ceva. Practic îmi fac un fel de „Asia Express” al meu. Vom fi doar două persoane şi vom pleca de nebuni prin Asia, în ianuarie.

image

Cu muzica ce faci? Pe când un nou single?

Nu am lăsat muzica deoparte, cu toate că poate în ultima vreme am avut mai puţin timp să mă ocup de ea, pentru că am călătorit foarte mult şi am fost implicată în foarte multe proiecte de televiziune şi în multe călătorii. Dar nu îmi pare rău, pentru că am un single pregătit cu un cântăreţ cunoscut de la noi din România. Încă nu vreau să dau detalii, dar pot spune că a ieşit o piesă minunată, pe care o voi lansa în septembrie. Iar acum sunt în studio, compun, produc muzică şi au început concertele. Slavă cerului, am intrat şi noi în normalitate! În rest, mă ocup şi de o trupă de tineri, intitulată 6Teen şi formată din cinci adolescenţi minunaţi, extrem de talentaţi şi de muncitori.

Mellina este originară din Bucureşti şi lucrează în showbiz de la câţiva anişori. A debutat în baletul trupei Abracadabra şi a activat ca dansatoare până la 23 de ani. Apoi s-a lansat ca solistă, iar în prezent este atât cântăreaţă, cât şi compozitor, producător muzical şi textier.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net