Amadeus, nuntă în grup? Fetele au îmbrăcat în premieră rochia de mireasă FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

    Fetele de la Amadeus, îmbrăcate în rochie de mireasă, în premierăFoto "Ghidul miresei"
Fetele de la Amadeus, îmbrăcate în rochie de mireasă, în premierăFoto "Ghidul miresei"

Fetele au fost mirese în același timp! Cele patru artiste din trupa Amadeus au pozat, în premieră, în grup, în rochii de mireasă. Ineditul pictorial a fost realizat în Grădina Botanică din Bucureşti, într-un cadru feeric.

Totul s-a întâmplat în cadrul unei ședinței foto, iar imaginile sunt incluse în noul număr al revistei Ghidul Miresei, care va fi lansat la târgul de nunţi ce va avea loc la Romexpo, în Bucureşti.Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis poartă superbe rochii de mireasă Bella Sposa şi accesorii Preciosa din cristale de Bohemia. Şedinţa foto vine să susţină noul show concept pe care Amadeus l-a lansat special pentru nunţile din acest sezon.

Urmărește show-ul făcut de Amadeus!

Apreciate atât în România, cât şi peste hotare, pentru muzica lor de calitate, cele patru artiste aduc un plus de preţiozitate nunţilor prin capitolele ale show-ului lor. Cea mai spectaculoasă varianta a show-ului lor este acela în care cânta în faţă unui ecran LED gigant pe scenă, cu proiecţii grafice 3D, şi în care au un un glob cu oglinzi care oferă o atmosfera deosebită în locaţia evenimentului.“Avem o echipa – coregraf, regizor – cu care lucrăm pentru că momentul să fie impecabil şi de neuitat. S-a întâmplat chiar să compunem o piesă special pentru miri, pe baza poveştii lor de iubire. Ne consultăm cu fiecare înainte de nuntă şi ne adaptăm repertoriul în funcţie de preferinţele muzicale ale lor şi ale invitaţilor. Tocmai de aceea, nicio nuntă nu arată la fel ca alta în cazul nostru. Totul este personalizat”, a mărtuirisit spune Andreea Runceanu, în interviul acordat revistei Ghidul Miresei.Ediţia de vara a Târgului Ghidul Miresei, cel mai mare târg de nunţi din România, se desfăşoară între 22 şi 24 mai 2015, în Cupola Romexpo. Acolo pot venit cupluri din întreagă ţară, pentru a-şi organiza întreaga nuntă într-o singură zi, economisind timp şi bani destinaţi pregătirilor de nuntă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
Emil Cioran jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net