Amalia Enache a aflat sexul bebelușului! I-a ales și numele!

Ultima actualizare:

    Amalia Enache (38 de ani) este în cel de-al doilea trimestru de sarcinăfoto: Arhiva Personală
Amalia Enache (38 de ani) este în cel de-al doilea trimestru de sarcinăfoto: Arhiva Personală

Amalia Enache (38 de ani) radiază de fericire de când poartă în pântece un bebeluș. Prezentatoarea știrilor Pro TV se pregătește să devină mamă pentru prima oară.

Pentru că a ajuns deja în al doilea trimestru de sarcină, Amalia a început să se gândească serios la momentele în care va naște, dar și la cele de după. Identitatea bebelușului ei a început deja să se contureze, întrucât vedeta i-a aflat sexul și i-a ales un nume.

„Adevărul este că eu avea niște semne care îmi dădeau un fel de certitudine. Cu toate acestea, pentru că îmi doream foarte mult să fie așa, în minutele în care am așteptat rezultatul testului, inima îmi bătea să-mi iasă din piept. Chiar mă gândeam că îmi bate inima ca la examenele importante pe care le-am avut de dat când eram mică sau la primele transmisiuni în direct din viața mea, nu mai simțimesm demult așa de mari emoții”, a declarat Amalia Enache, pentru Ziarul Ring.

Totuși, deși știe deja cum îl va chema pe bebeluș, știrista vrea să păstreze numele secret. „Am ales un nume și îi spun pe nume, da”, a mai declarat ea.

Încă nu a decis cum va naște

Cât despre naștere, momentul se apropie cu pași repezi, însă Amalia Enache nu vrea să se pripească atunci când vine vorba de o decizie între nașterea naturală și cea prin cezariană. Vedeta este foarte receptivă la sfaturile medicilor. „Voi lua o hotărâre în trimestrul 3, în funcție de ce mă sfătuiesc medicii. Am toate variantele deschise și voi alege varianta considerată cea mai sigură (...). Voi naște într-un spital privat, deși anumite experiențe cu spitale private au fost mult sub așteptări  (...). De fap, îmi urmez medicul în care am încredere acolo unde lucrează, așa am luat decizia”, a mai explicat ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net