Amalia Enache a ajuns cu fiica sa în America de Sud. Vor sta acolo câteva luni

simeon stalpnicul png
Amalia Enache e cea mai fericită când o are pe Alma în brațeFoto: arhivă personală

Amalia Enache (39 de ani) vrea să o învețe pe Alma, fiica sa născută în luna august, cu călătoriile. Mai mult, a decis ca, cel puțin pentru o perioadă, să-i ofere tot timpul său micuței pe care și-a dorit-o atât de mult, așa că planurile profesionale au trecut pe un loc secundar în viața ei.

Vedeta tv a fost mereu discretă cu viața personală, așa că nu a dat prea multe detalii nici despre tatăl copilului ei, dar ceea ce a spus este că acesta este din America de Sud. Acolo au plecat Amalia și Alma, pentru câteva luni. "Au fugit" la timp, căci vremea rea a pus stăpânire pe întreaga Românie, iar căldura din continetul american le-a primit cu brațele deschise.

Știrista a dat de veste de îndată ce a ajuns în destinația mult dorită și și-a asigurat prietenii că a ajuns cu bine. Mai mult, fiica ei a făcut furori pe drum. A dovedit că este foarte prietenoasă.

"Am ajuns cu bine. Mănânc cireşe, căpşuni, că doar e sezonul! Alma e și mai sociabilă decât mine, a demonstrat în aeroporturi și în avion. Iar îngerii noştri păzitori de pe drum s-au numit Gina, bucătăreasă româncă ce lucrează la Londra, Santiago, un tânăr chipeş argentinian ce se întorcea acasă după 8 luni în Asia și Sandra, o doamnă britanică în vârstă al cărei soț s-a mutat în America de Sud, dar ei nu-i prea place căldura", a scris Amalia pe Facebook.

cub visarion alexa png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Adelina Pestriţu
Scandal în Parlament FOTO: Captură Video George Simion
Roger Waters FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg