Amalia Enache a dezvăluit o imagine emoționantă, cu fiica ei în brațele bunicului

Ultima actualizare:

    Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă vara trecută  foto: arhiva personală
Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă vara trecută foto: arhiva personală

După o vacanță lungă în America de Sud, la tatăl Almei, Amalia Enache i-a făcut cunoștință fiicei ei cu satul în care s-a născut și a copilărit jurnalista de la Pro TV. Excursia în județul Hunedoara, la Toplița, a prilejuit întâlnirea emoționantă dintre nepoată și tatăl Amaliei.

Micuța Alma în brațele bunicului, o imagine care a topit inimile prietenilor virtuali ai Amaliei Enache. Vedeta Pro TV a făcut publică o fotografie surprinsă în excursia care a marcat întoarcerea Amaliei în locurile natale. Fanii au reacționat imediat, urându-i multă sănătate ”domnului profesor”.


    Micuța Alma, în brațele buniculuifoto: arhivă personală
Micuța Alma, în brațele buniculuifoto: arhivă personală

Tată Amaliei Enache a fost profesor de sport în Toplița. În urmă cu mai mulți ani, mama vedetei s-a stins după o luptă grea cu boala. Tragedia a marcat-o profund pe știrista de la Pro TV, după cum mărturisea chiar ea într-un interviu pentru Adevărul.

”Am o imagine din perioada aia în care mama nu mai suporta să vadă că i se face transfuzie, că intră sânge străin în ea, după o operaţie şi luni de stat în spital. Părea că nu mai e ceva care să ne aducă salvarea. A avut un moment în care mi-a spus categoric că nu mai poate să mai vadă intrând sânge în ea. Era o chestiune de ore. Mie îmi spuneau medicii să ies afară că fără asta nu depăşim acel moment, pentru că analizele i se deterioraseră atât de tare încât avea nevoie de transfuzie. Au fost ore întregi cu mine plângând la uşa spitalului. Era un om stăpân pe viaţa lui care-mi spunea că nu mai vrea să facă acea transfuzie, iar eu nu puteam să fac nimic (plânge). Nu am cum să mai fiu aceeaşi după experienţa asta”, a rememorat Amalia. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net