Amalia Enache, cu fetiţa la Gala TIFF. Imagini emoţionante

Ultima actualizare:

    Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă vara trecută  foto: arhiva personală
Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă vara trecută foto: arhiva personală

Prezentatoarea Pro Tv, Amalia Enache, este nedezlipită de fetiţa ei, motiv pentru care a şi amânat şi să se întoarcă până acum la pupitrul ştirilor. Vedeta a născut în urmă cu zece luni şi de atunci se ocupă de micuţa Alma de care ste pur şi simplu fascinată. Ştirista a participat sâmbătă seară (10 iunie) la gala Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) şi a apărut cu fetiţa ei în braţe.

Amalia Enache (39 de ani) are zâmbetul întipărit pe chip, iar acest lucru se întâmplă de când a devenit mămică. Ştirista şi-a dorit mult un copil, iar acum pentru că de zece luni visul a devenit realitate se bucură de fiecare moment lângă micuţa ei. De altfel, vedeta a preferat să renunţe pentru o bună perioadă la meseria ei de jurnalist şi să-şi ia rolul de mămică în primire. E clar că Amalia se achită cu brio de toate sarcinile şi nu o scapă din ochi pe miucţa ei. Nici atunci când este invitată la diferite evenimente, ştirista nu îşi lasă bebeluşa acasă. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seara la TIFF, unde Amalia i-a emoţionat pe cei prezenţi când a apărut cu Alma în braţe, pe care a dezmierdat-o în faţa tuturor. Vedeta are o siluetă de vis după ce a devenit mămică, dar deşi şi-a revenit complet nu pare dornică să revină pe sticlă prea curând.   


    Amalia Enache a avut o apariţie spectaculoasă la TIFF alături de fiica ei foto: arhiva personală
Amalia Enache a avut o apariţie spectaculoasă la TIFF alături de fiica ei foto: arhiva personală

"Îmi doresc ca atunci când mă întorc la ProTV, fetița mea să fie deja bine înfiptă pe picioarele ei. E un timp acum pe care mi-am promis, încă înainte ca ea să vină pe lume, că am să i-l dedic ei în întregime. Probabil că altfel aș fi judecat dacă eram la început de carieră, aș fi avut frici în legătură cu pauza prea lungă, poate aș fi simțit chiar nevoia să fac și altceva în acest timp de creșterea copilului. În 2017 împlinesc 20 de ani de când lucrez în televiziune și, de la bun început am apărut pe sticlă. Zi de zi, 20 de ani! Și sunt doar câteva luni de când sunt mamă. Așa că e timpul să-i dedic Almei'', mărturisea Amalia Enache într-un interviu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net