Amalia Enache, fericită cu Alma şi tatăl fetiţei: "A fost mult timp cu noi"

image
Amalia Enache alături de Claudiu Anghel şi micuţa Alma

Timpul petrecut în familie este tot ce îşi putea dori Amalia Enache. Ştirista s-a întors la pupitru, după doi ani de absenţă, şi deşi nu mai petrece atât de mult timp cu fetiţa ei Alma, după care este topită, vedeta mărturiseşte că traversează una dintre cele mai favorabile perioade. Cei care i-au adus linişte sufletească sunt copilul şi tatăl fetiţei, despre care ştirista nu dă niciodată prea multe detalii.

Rare sunt ocaziile când Amalia Enache îşi deschide sufletul şi face mărturisiri despre viaţa ei privată. Cea care a convins-o pe vedeta Pro TV să vorbească este Dana Săvuică. Invitată la  "E OK! să fii vedetă?", ştirista a povestit că este un om împlinit dincolo de pupitrul de la Pro TV.  Cel care a ajutat-o în această privinţă este nimeni altul decât tatăl copilului ei, despre care s-a speculat că ar fi Claudiu Anghel, un fost coleg din tv.

image
Amalia Enache alături de Claudiu Anghel şi micuţa Alma

"Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele şi tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum", a spus aceasta în studioul OK!TV.

Întrebată de Dana Săvuică despre cum reuşeşte să gestioneze o relaţie la distanţă, aşa cum o are Amalia Enache cu cel care a făcut-o mămică, ea a explicat că este relaxată din acest punct de vedere pentru că ştia în ce se bagă. 

image
Amalia, alături de fiica ei, Alma

"Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(...) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste", a mai spus ştirista.

Ce spune Amalia Enache despre posibilitatea a se muta din România

Cât timp s-a aflat în concediu de maternitate, Amalia a călătorit foarte mult cu fetiţa ei Alma, ba chiar au stat luni bune în America de Sud. 

"Viaţa de aici mie-mi place foarte mult, mie îmi place serviciul pe care îl am. Nu există nici măcar o zi din viaţa mea în care să spun: «Aoleu, ce am de făcut astăzi?». Cred că pleci să cauţi în alte părţi când ceva nu ţi-e bine aici. Cred că, de fapt, prea binele de aici nu m-a lăsat să îndrăznesc nici măcar să visez că aş putea în altă parte. Şi există şi bariera de limbă. Pentru mine e foarte important să fac această meserie, iar această meserie se face cu nuanţele limbii materne. Cred că e foarte greu, trebuie să fii Cioran să te exprimi într-o altă limbă decât cea maternă mai bine chiar decât cei care o vorbesc de mici. Nu m-am simţit atât de înzestrată încât să pot să fac meseria asta în altă limbă", a mai spus Amalia Enache. 

Citeşte şi:

Presupusul tată al copilului Amaliei Enache îşi răsfaţă fetele cu clătite

Amalia Enache a trăit zece ani cu spaima că va muri ca mama ei. Analiza care a liniştit-o

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
harry charles jpg
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
ganduri
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu