Amalia Enache: „Nu vreau doar un copil, ci mai mulți”. Ce spune vedeta despre revenirea la PRO TV

simeon stalpnicul png
Amalia Enache îşi pregăteşte revenirea la TVfoto: Dorin Constanda

Pe 9 august 2016 visul Amaliei Enache (40 de ani) devenea realitate! Vedeta știrilor PRO TV a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Alma. Iată că perioada concediului de maternitate se apropie de final, iar Amalia e pregătită să revină pe sticlă. Azi, 26 martie, am întâlnit-o la un eveniment dedicat femeilor, unde jurnalista ne-a spus noutăţile din viaţa ei.

Vedete una şi una s-au reunit azi, la evenimentul “Frumoasă aşa cum sunt eu”, o campanie organizată de un celebru brand de produse cosmetice, cu scopul de a promova frumuseţea şi feminitatea fără şabloane.

La eveniment a fost prezentă şi Amalia Enache (40 de ani), căreia concediul de maternitate îi prieşte de minune. Şi, deşi timpul petrecut cu Alma a fost şi este minunat, vedetei i s-a făcut dor de televiziune şi îşi pregăteşte revenirea.

“Sunt în continuare în concediu de maternitate, dar proiectul principal din acest an este să mă întorc la serviciu, la pupitrul știrilor, în momentul în care fiica mea împlinește doi anișori (n.r. august 2018)”, ne-a spus Amalia Enache.

De asemenea, frumoasa jurnalistă ne-a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical de când o are pe micuța Alma. “<Meseria> de mămică este foarte frumoasă, am un copil spiriduș, care acum este în perioada în care învață să vorbească, să meargă. Fetița mea este ghidușă, pare că tot timpul este pusă pe glume. Pentru mine este miracolul absolut când îmi văd copilul așa. Am senzația că este un început, că începe o nouă viață pentru mine! Cât despre întrebarea dacă îmi mai doresc un copil, pot să îți mărturisesc că nu vreau doar unul, ci mai mulți, pentru că îmi place să fiu mamă. Însă, de la dorință până la împlinirea ei sunt mai mulți pași”, ne-a spus Amalia Enache. Ea ne-a dezvăluit și secretul siluetei sale: “Copilul mă menține, efortul pe care îl depun pentru ea este mai intens ca orice program de sală, iar de mâncat cred că mănânc mai sănătos tot datorită ei. În plus, nu mai sunt pe fugă, ca înainte, cu mâncare la caserolă”.

simeon stalpnicul png
Amalia Enache şi fetiţa ei, AlmaFoto: arhivă personală

Ce spun Feli, Oana Pellea şi Alina Chivulescu despre frumuseţe!

La evenimentul care a avut loc azi, 26 martie, Oana Pellea, Feli şi Alina Chivulescu au dezvăluit definiţia lor pentru frumuseţe şi au vorbit despre bucuria de a fi diferite. “Eu sunt voce. Vocea pe care am moștenit-o de la mama mea. Sunt cea care a învățat ce i se potrivste și ce nu. Eu sunt culoare, eu sunt Feli. Iubesc proiectele care mă inspiră să fiu eu. Mi-a plăcut mesajul campaniei, iubește-te așa cum ești, cu zâmbetul tău larg, cu gesturile unice și ideile tale expresive. Ești minunată”, a declarat Feli în cadrul campaniei “Frumoasa asa cum sunt eu”. De altfel, luna aceasta, Feli le-a prezentat-o fanilor şi pe mama ei, alături de care a pozat pentru cea mai nouă campanie a catalogului Oriflame. La fel au făcut în trecut Adela Popescu, Alina Eremia sau Andreea Raicu.

simeon stalpnicul png
Feli şi-a făcut şi mama vedetă

Miss România 1992, actrița Alina Chivulescu a explicat cum frumusețea trece dincolo de fizic, dincolo de kilogramele strandard, de înălțimea clasică sau de culoare ochilor: “Sunt bunătatea învățată acasă. Sunt respectul pe care îl arăt față de mine, de cei dragi și de cei din jur. Sunt dedicare pentru fiecare clipă trăită. Am învățat să mă iubesc pe mine așa cum sunt Eu. E cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată”.

“N-ai cum să nu iubeşti viata şi frumuseţea din tine. Eu sunt fericită ca sunt. Sunt fericită că zi de zi mă pot descoperi şi reînfiinţa. Întâlnirea cu sine e cea mai importantă întâlnire a vieţii tale”, este şi viziunea Oanei Pellea despre frumuseţe.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
Ruşii de la Gazprom încă mai studiază traseul South Stream
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png