Amalia Năstase, avertisment pentru Brigitte: «Nu mai vorbi niciodată cu copiii mei!»


    Brigitte şi Amalia au un nou "meci"foto: Colaj Click!
Brigitte şi Amalia au un nou "meci"foto: Colaj Click!

Nu există cale de reconciliere între Brigitte Năstase şi Amalia Năstase, cele două femei care se află în viaţa lui Ilie Năstase. Prima îi este încă soţie în acte, deşi este pe rol un proces de divorţ, iar cea de-a doua, mama celor două fete, Alessia şi Ema, după care tenismenul este topit. cele două continuă să-şi trimită săgeţi otrăvite, iar Brigitte a făcut totul public.

Brigitte Năstase susţine că a avut multe de îndurat din pricina Amaliei Năstase, fosta soţie a tenismenului. Bruneta o acuză pe fosta parteneră de viaţă a soţului ei că îl şantajează emoţional pe Ilie Năstase cu cele două fete, pe care ei le au împreună. De altfel, nu mai este niciun secret că Amalia nu vrea ca fetele să se afle în preajma actualei neveste a sportivului. A spus-o răspicat şi în trecut, în urmă cu patru ani, când Ema şi Alessia ar fi trebuit să filmeze un videoclip al Adrianei Antoni, în casa în care tatăl lor locuieşte cu Brigitte şi se pare că vrea să impună în continuare aceste bariere. 

"Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei niciodată", i-a scris scurt fosta soţie brunetei.


    Brigitte Năstase a făcut public schimbul de replici dinter ecle douăFoto: Facebook
Brigitte Năstase a făcut public schimbul de replici dinter ecle douăFoto: Facebook

Cele două şi-au trimis semnale de-a lungul timpului şi a devenit clar ca lumina zilei că nu reuşesc să facă pace. De data aceasta, cea care i-a scris a fost chiar Brigitte. "Te rog să nu-ţi mai permiţi să vorbeşti prostii la magazinul meu. Eu nu vând fake-uri şi am deja peste 10 fete care au venit în magazin să ne spună că le spui despre mina asta! Eu chiar aveam o părere bună despre tine! Urât", au fost cuvintele pe care Brigitte a încercat să-i atragă atenţia Amaliei.

Pentru că a primit răspunsul de mai sus, ea s-a decis să facă totul public, ca să vadă toată lumea cum a decurs dialogul dintre ele.     

"Pentru că nu sunt o victimă. Opt ani am suportat asta. Nu mai am de ce. Proasta asta a crezut că mi-e frucă de ea. De fapt eu am acceptat doar din iubire pentru Ilie", sunt competările pe care le-a făcut Brigitte pe facebook, unde a răbufnit.   

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
image
image
image
image
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg