Amalia Năstase, de la poza care a făcut-o să slăbească, până la silueta mult visată. Cum arată cu 30 de kilograme în minus

image
Amalia Năstase este protagonista unei transformări uluitoare. Așa arăta înainte

Acelaşi eveniment, 30 de kilograme în minus, la doar un an distanţă! Amalia Năstase s-a ambiţionat să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat după ultima sarcină, iar acum după multe luni de dietă are silueta după care tânjea. Mândră de reuşită, fosta soţie a lui Ilie Năstase a strălucit la propriu într-o rochie de seară pe scena Festivalului Brazilor de Crăciun, un eveniment caritabil care a devenit tradiţie să-l găzduiască.

Amalia Năstase a schimbat de la o lună la alta măsurile la haine, iar rezultatul bun a încurajat-o să meargă mai departe. Într-un singur an, femeia de afaceri a slăbit peste 30 de kilograme cu dieta oleoproteică. Acum se mulţumeşte doar să privească şi să miroasă prăjiturile, dar efortul ei a meritat sacrificiul. Amalia Năstase se poate lăuda cu o siluetă de vis, care îi permite să îmbrace rochii mulate şi scurte şi o fac să viseze la anii de liceu.

Amalia Năstase, înainte și acum jpeg
Amalia Năstase, la acelaşi eveniment caritabil pe care l-a găzduit şi în 2018

La diferenţă de doar un an de la acelaşi eveniment, Festivalul Brazilor de Crăciun, Amalia Năstase a reuşit să dea jos 31 de kilograme şi să urce pe scenă ca pe podiumul de modă.

Amalia Năstase a slăbit cu 3 biscuiţi/zi

Pentru a pierde rapid kilogramele în plus, Amalia Năstase a ţinut dieta strictă indicată de nutriţionişti. „Dimineaţa, mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuite de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă. O lună n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie.

Amalia Năstase, la Festivalul Brazilor de Crăciun de anul acesta, mai slabă cu 32 de kg jpeg
Amalia Năstase este protagonista unei transformări uluitoare. Așa arăta înainteFoto: arhivă personală

La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti una fără tot felul de chestii. Prefer carne de vită şi de porc, orice peşte, somon, în primul rând şi fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau un ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, povestea vedeta la PRO TV.

Amalia Năstase s-a îngrăşat în timpul ultimei sarcini

Problemele brunetei au început pe perioada sarcinii şi s-au accentuat după. Viaţa de mămică îi schimbase mult stilul femeii de afaceri. Nu mai mergea la evenimente mondene şi nici nu se preocupa să aibă o imagine de divă. Purta deseori echipament sportiv, fără make-up şi se încălţa cât mai lejer pentru plimbările în parc pe care le făcea cu băieţelul ei, Luca.

image
Amalia Năstase, la plimbare cu băieţelul prin parc

Amalia Năstase a divorţat de Ilie Năstase în 2010. Relaţia celor doi a fost binecuvântată cu două fetiţe, Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). În 2016 la scurt timp după ce a devenit mămică pentru a treia oară, fosta doamnă Năstase şi-a oficializat relaţia cu actualul ei partener, Răzvan Vasilescu, care nu îi este doar soţ, ci şi coleg de muncă.     

Citeşte şi:

FOTO Amalia Năstase a întinerit cu 10 ani și arată ca atunci când era cu Ilie

Amalia Năstase: «Nu înţeleg de ce oamenii trebuie să se omoare după ce nu mai sunt un cuplu»

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg
machine gun kelly
image png