Amalia Nastase: “Fac botox de la 27 de ani”. Ce operație estetică are acum în plan

image
Amalia Năstase își face botox de la 27 de anifoto: Instagram

Amalia Năstase a împlinit 45 de ani pe 29 martie și arată mai bine ca niciodată! Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit secretul cu care ține ridurile la distanță.

Amalia Năstase este de ani buni o clientă fidelă a clinicilor de înfrumusețare. Vedeta a recunoscut că își injectează botox de la 27 de ani, pentru a minimiza ridurile. Recent, ea fost la medicul estetician pentru o nouă procedură estetică pe bază de botox. De acolo a ieșit cu un ten întins, fără urmă de rid. "Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a declarat Amalia, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Amalia se declară pro operații estetice și și-a propus să facă o nouă intervenție estetică de amploare, în următorii cinci ani. Vedeta își dorește să facă o blefaroplastie, din cauză că are una dintre pleoape căzută. „Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi intervenția pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a mai spus vedeta.

A dat jos 12 kilograme într-o lună!

Amalia Năstase se luptă de ani de zile cu kilogramele. În prezent, fosta soție a lui Ilie Năstase urmează o dietă strictă, cu care a reușit performanța de a slăbi 12 kilograme în doar o lună. „Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuite de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a dezvăluit Amalia Năstase.

Citește și:

Amalia Năstase, adevărul despre mariajul cu Ilie Năstase: “Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu”

VIDEO Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. Tort superb, ținută mulată și toată familia alături

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
jennifer lopez ben affleck jpg
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg