Amalia Nastase: “Fac botox de la 27 de ani”. Ce operație estetică are acum în plan


    Amalia Năstase își face botox de la 27 de anifoto: Instagram
Amalia Năstase își face botox de la 27 de anifoto: Instagram

Amalia Năstase a împlinit 45 de ani pe 29 martie și arată mai bine ca niciodată! Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit secretul cu care ține ridurile la distanță.

Amalia Năstase este de ani buni o clientă fidelă a clinicilor de înfrumusețare. Vedeta a recunoscut că își injectează botox de la 27 de ani, pentru a minimiza ridurile. Recent, ea fost la medicul estetician pentru o nouă procedură estetică pe bază de botox. De acolo a ieșit cu un ten întins, fără urmă de rid. "Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a declarat Amalia, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Amalia se declară pro operații estetice și și-a propus să facă o nouă intervenție estetică de amploare, în următorii cinci ani. Vedeta își dorește să facă o blefaroplastie, din cauză că are una dintre pleoape căzută. „Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi intervenția pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a mai spus vedeta.

A dat jos 12 kilograme într-o lună!

Amalia Năstase se luptă de ani de zile cu kilogramele. În prezent, fosta soție a lui Ilie Năstase urmează o dietă strictă, cu care a reușit performanța de a slăbi 12 kilograme în doar o lună. „Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuite de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a dezvăluit Amalia Năstase.

Citește și:

Amalia Năstase, adevărul despre mariajul cu Ilie Năstase: “Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu”

VIDEO Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. Tort superb, ținută mulată și toată familia alături

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg