Amalia Năstase, totul despre relaţia cu Răzvan şi divorţul de Ilie Năstase: “Ne iubim dincolo de orice”

image
Amalia Năstase

La 45 de ani, cu peste 30 de kilograme în minus, cu trei copii veseli şi o legătură indestructibilă cu soţul ei, Amalia Năstase are tot ce îşi doreşte. Plus o mentalitate de învingător, care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din viaţă. Peste divorţul de Ilie Năstase, peste pandemia de coronavirus, peste pierderile financiare, peste transformările fizice. Şi ar mai fi ceva... O sinceritate frapantă, mai rar întâlnită într-o lume unde protocolul poate deveni a doua natură.

Amalia, ultima dată când am vorbit era cu doar vreo trei luni înainte de pandemie. Tocmai începuseşi să iei din nou la purtare rochiile mulate, dar nimeni nu ştia că în scurt timp petrecerile vor deveni imposibile. Ţi-a fost dor să ieşi în lume în tot acest timp?  

Amalia Noi am încercat să ne ţinem cât mai ocupaţi în acest an, ne-am văzut cu prietenii, am filmat mult pentru vlog şi pentru live-urile făcute în lockdown, am tot ieşit în parc aproape zilnic şi tot aşa. Îmi e dor de evenimente, am început deja să ies din nou, dar nici înainte nu mergeam peste tot unde eram invitată. Mi se părea că e toată lumea invitată ca să se umple nişte canale de social media cu oameni, însă asta nu însemna că acele evenimente mi se şi potriveau. La fel şi acum, le selectez şi merg la cele organizate cu atenţie şi cu stil.

Citeşte mai multe aici!

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub anca androne png
cub bromania png
pompieri romani in grecia foto igsu
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg