Amalia şi -a lăsat maşina pe mâna amantului

simeon stalpnicul png

Soţia lui Ilie Năstase vrea să scape cu orice preţ de porecla „Doamna de fier". Este ştiut faptul că vedeta era cea care lua deciziile în casă, fiind recunoscută pentru calmul şi duritatea sa. Acum, se pare că Amalia şi-a revizuit comportamentul şi se lasă condusă de amant, atât la propriu cât şi la figurat.

Amalia Năstase petrece din ce în ce mai mult timp în compania asociatului său, Răzvan Mihai Vasilescu. Cei doi sunt extrem de apropiaţi, au gesturi mai mult decât familiare, fapt pentru care au fost întotdeauna bănuiţi că sunt amanţi.

Pe vremea căsniciei cu Ilie Năstase aceasta era cunoscută ca „Doamna de fier", însă se pare că, mai nou, Amalia a lăsat garda jos.

În casa familiei Năstase a cântat întotdeauna găina, iar Amalia era recunoscută pentru deciziile pe care le lua, ştiut fiind faptul că Ilie nu mişca nici un deget fără acordul ei.

Iată că acum Amalia a ajuns la sentimente mai bune, sătulă probabil de porecla „Doamna de fier". Ieri, în jurul prânzului, paparazzi Click! au surprins-o pe vedetă în compania „amantului său" în timp ce mergeau spre sediul firmei pe care o deţin împreună.

Spre surprinderea tuturor, Amalia nu se afla la volanul maşinii sale, ci în dreapta. Rolul şoferului l-a jucat nimeni altul decât Răzvan, semn că „Doamna de fier" are încredere să se lase condusă de el.

Amalia a susţinut întotdeauna că Răzvan îi este asociat şi bun prieten, şi nicidecum amant, mai ales că el este însurat. Cu toate acestea, întotdeauna au lăsat loc speculaţiilor, afişându-se împreună mult mai des decât ar fi normal.

Mai citeşte:

Amalia către Elan Schwartzenberg: «Sper să nu mă cerţi în public»

Război între Amalia Năstase şi Elan Schwartzenberg

Amalia, ce-ai fost şi ce-ai ajuns!

În

plin divorţ, Amalia şi Ilie Năstase au ieşit împreună de 1 martie

Amalia

şi Ilie Năstase, divorţ de 7 milioane de euro

Amalia

vrea jumătate din averea lui Ilie Năstase

Amalia

şi Ilie Năstase divorţează!

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu au ajuns ieri la sediul firmei pe care o deţin împreună, cu mașina soţiei tenismanului. La volan era Răzvan

simeon stalpnicul png

Răzvan Vasilescu, un apropiat al familiei Năstase

Dincolo de relaţia de afaceri, pe Răzvan Vasilescu îl leagă de familia Năstase o veche prietenie

simeon stalpnicul png

Năstase, cu o brunetă la Chişinău

În ultimele luni, Ilie Năstase merge din ce în ce mai des la Chişinău. Chiar vinere trecută, fostul tenisman a fost văzut la una dintre cele mai luxoase terase din centrul oraşului, împreună cu o brunetă înaltă, slabă şi cu păr scurt, asemenea Amaliei.

Cei doi păreau a avea o relaţie familiară, la un moment dat îmbrăţişându-se în mijlocul străzii. Se pare că tânăra este actriţă, potrivit celor care i-au văzut împreună la terasă. Năstase vizitează des Chişinăul, fiind acţionar majoritar la cele trei restaurante de tip fast-food.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
avion american F-16 foto us air force
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif