«Amanta lui Răzvan Simion» se distrează

Ultima actualizare:
Lidia Buble şi Răzvan Simion, un cuplu-surpriză în lumea mondenă
Lidia Buble şi Răzvan Simion, un cuplu-surpriză în lumea mondenă

Cel mai nou scandal din showbizul românesc pare să aibă o singură victimă, prezentatorul emisiunii "Neatza" de la Antena 1. Dacă acesta este extrem de afectat de faptul că aventura cu Lidia Buble a ieşit în presă, «amanta lui Răzvan Simion», în vârstă de 22 de ani, îşi vede liniştită de viaţă şi se distrează. Ea a fost invitată la ziua de naştere a antrenorului de fitness Mircea Brânzei.

Cât de uşor se pot pierde ani întregi de căsnicie şi cât de uşor ţi se poate schimba public imaginea. Răzvan Simion, matinalul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" simte în aceste zile pe pielea sa faptul că prostiile se plătesc. Acesta era căsătorit cu Diana Simion de peste 15 ani şi aparent lucrurile mergeau normal între cei doi.

Răzvan Simion şi soţia lui, Diana, pe vremea când formau un cuplu fericit
Răzvan Simion şi soţia lui, Diana, pe vremea când formau un cuplu fericit

Copiii creşteau, Răzvan petrecea mult timp cu ei, luându-i zilnic de la grădiniţă, soţia sa prefera anonimatul şi nu se afişa foarte des la evenimente mondene, menţinând astfel un echilibru în familia lor. Doar că se pare că este greu să rezişti domnişoarelor frumoase şi talentate, iar Răzvan îşi trece numele pe lista celebrităţilor care au călcat strâmb.

«Amanta lui Răzvan Simion»: Răzvan este extrem de afectat

Răzvan a primit vestea de miercuri cu un pumn de pastile
Răzvan a primit vestea de miercuri cu un pumn de pastile

Pentru cei care au urmărit matinalul pe care Răzvan îl prezintă în fiecare dimineaţă la Antena 1, a devenit evident faptul că ultimile ştiri despre aventura sa cu Lidia Buble l-au afectat foarte mult. Dacă miercuri dimineaţă, chiar când a intrat în direct acesta a fost surprins consumând mai multe pastile, posibil calmante, joi, 25 iunie cheful de viaţă şi zâmbetul cu care Răzvan ne obişnuise de-a lungul anilor, dispăruseră. Anost şi trist, acesta a încercat să-şi ducă la bun sfârşit emisiunea, dar ceva lipsea. «Amanta lui Răzvan Simion» în schimb îşi vede liniştită de viaţă şi chiar pare încântată de noul statut şi toată atenţia de care se bucură în acest moment.

«Amanta lui Răzvan Simion»: Viaţa merge înainte

Lidia Buble, cu «ochii-n patru» după fotoreporteri
Lidia Buble, cu «ochii-n patru» după fotoreporteri

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Lidia Buble în timp ce petrecea de zor cu colegii ei de la Splash! Vedete la apă la un restaurant din zona Piaţa Victoriei din Bucureşti, la ziua de naştere a lui Mircea Brânzei, patronul centrului Fit4you.

Galerie foto cu Lidia Buble la petrecerea lui Mircea Brânzei!

«Amanta lui Răzvan Simion» a ieşit din casă foarte suspicioasă şi s-a uitat în toate direcţiile înainte să se urce în taxi şi să plece spre locul de întâlnire, în jurul orei 21.30. Aceasta a ajuns la restaurantul de fiţe, unde colegii o aşteptau, foarte curioşi probabil să afle ce are de spus despre aventura sa cu realizatorul tv şi despre notorietatea dobândită peste noapte. S-a aşezat la masă lângă băieţii de la Alb Negru şi a zăbovit timp de câteva ore discutând cu cei prezenţi detalii despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă". În tot acest timp, telefonul nu a părăsit mâna cântăreţei.

Imagini cu o seară în oraş a Lidiei Buble

«Amanta lui Răzvan Simion»: Kamara a inspectat parcarea

Kamara a căutat fotoreporterii prin parcarea restaurantului
Kamara a căutat fotoreporterii prin parcarea restaurantului

«Amanta lui Răzvan Simion» a părăsit localul în jurul orei 00.30 cu o sacoşă în care cel mai probabil se afla mâncare la pachet, nu înainte ca zona să fie cercetată din nou, nu cumva să fie surprinsă de fotoreporteri. Acest lucru a fost făcut de Kamara, care a ieşit în parcarea localului şi a verificat maşinile parcate nu cumva cineva să facă poze cu «amanta lui Răzvan Simion». Echipa Click! nu a fost însă reperată de acesta.

«Amanta lui Răzvan Simion», diferenţă de 13 ani faţă de prezentator


    Lidia Buble şi Răzvan Simion, un cuplu-surpriză în lumea mondenăFoto: arhiva personală / Antena 1
Lidia Buble şi Răzvan Simion, un cuplu-surpriză în lumea mondenăFoto: arhiva personală / Antena 1

Vestea că Lidia Buble ar avea o relaţie cu Răzvan Simion de la “Neatza” a făcut pe multă lume să ridice din sprâncene. Prezentatorul de la Antena 1 era cunoscut ca un familist convins, aşa că ceva nu se lega. Se pare că problemele din viaţa lui Răzvan sunt mai complicate decât la prima vedere şi că el era de ceva timp despărţit de soţia lui. Aşa că apariţia Lidiei Buble în viaţa lui e cât se poate de naturală. Interesant e că în timp ce cântăreaţa abia a împlinit 22 de ani, Răzvan are 35.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net