Amintiri din copil─ârie cu celebrul Adrian V─âncic─â ÔÇ×CelentanoÔÇŁ

simeon stalpnicul png

Adrian V─âncic─â, unul dintre cei mai ├«ndr─âgi╚Ťi actori ai momentului, ╚Öi-a reamintit pentru click.ro acea perioad─â din copil─ârie c├ónd nu ezita s─â meag─â la furat cire╚Öe. Crescut la cas─â, undeva la periferia vechii capitale a ╚Ü─ârii Rom├óne╚Öti, T├órgovi╚Öte, ÔÇ×CelentanoÔÇŁ, cum e azi arhicunoscut dup─â rolul interpretat ├«n serialul ÔÇ×Las Fierbin╚ŤiÔÇŁ, spune c─â nu-╚Öi va uita niciodat─â cele mai fericite momente ale copil─âriei.

Iar unul dintre acestea se refer─â la furatul de cire╚Öe, moment pe care ÔÇ×l-a bifatÔÇŁ, m─âcar o dat─â ├«n via╚Ť─â, fiecare dintre noi. Pentru Adrian V─âncic─â magia era cu at├ót mai atr─âg─âtoare cu c├ót ╚Öi el avea ├«n propria curte un cire╚Ö. Copacul l-a am─âgit mereu cu ni╚Öte fructe mici ╚Öi amare, a╚Öa c─â cire╚Öul din curtea vecinului de vizavi a reprezentat ani de-a r├óndul ÔÇ×solu╚Ťia de avarieÔÇŁ. ÔÇ×CelentanoÔÇŁ ne-a povestit ├«n stilul s─âu inconfundabil (vezi mai jos video) ÔÇ×maniera de atacÔÇŁ preferat─â pentru a se delecta cu minunatele fructe prim─âv─âratece.

Pe de alt─â parte, Adrian V─âncic─â, devenit de 23 de ani prin adop╚Ťie bucurea╚Ötean, m─ârturise╚Öte c─â Bucure╚Ötiul are farmecul s─âu, ├«n ciuda faptului c─â a fost ╚Öi a r─âmas un ora╚Ö foarte aglomerat. Un ora╚Ö care, la cei 18 ani c├ónd pe care-i avea ÔÇ×CelentanoÔÇŁ c├ónd l-a ├«nt├ólnit prima dat─â, l-a uimit peste poate cu aglomera╚Ťia, cu zgomotul, cu puhoiul de lume ce-l ├«nconjura, cu multitudinea de ma╚Öini cu care nu era deloc obi╚Önuit ├«n banalul s─âu ora╚Ö de provincie.

Dac─â prin absurd, primarul general al Bucure╚Ötilor, ar dori s─â afle de la ÔÇ×CelentanoÔÇŁ care ar trebui s─â fie primul loc pe care ar trebui s─â-l resolve de urgen╚Ť─â ├«n ora╚Ö, atunci afla╚Ťi c─â vedeta noastr─â are d├ęj├á r─âspunsul preg─âtit. ÔÇ×Pistele pentru biciclete trebuie de urgen╚Ť─â multiplicate. Nu e suficient doar traseul de la Casa Presei spre Calea Victoriei. V─âncic─â crede c─â exist─â mii de bucure╚Öteni ├«ndr─âgosti╚Ťi ca ╚Öi el de mersul pe biciclet─â ╚Öi de aceea insist─â c─â orice primar ce va paria pe sistemul de ÔÇ×velo-deplasareÔÇŁ va c├ó╚Ötiga deta╚Öat orice provocare.

Tat─â a doi copii, V─âncic─â a participat vineri, ├«nso╚Ťit de prietenii ╚Öi colegii s─âi de platou Mihai Bobonete ÔÇô Bobi╚Ť─â - ╚Öi Mihai Rait ÔÇô Dorel, la o ac╚Ťiune de caritate organizat─â de cei de la McDonalds ╚Öi prin intermediul click.ro a transmis, deopotriv─â celor mici ╚Öi celor mari, ╚Öi un mesaj special de 1 Iunie, Ziua Interna╚Ťional─â a Copilului.  

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg