Amintiri din copilărie cu celebrul Adrian Văncică „Celentano”

simeon stalpnicul png

Adrian Văncică, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului, și-a reamintit pentru click.ro acea perioadă din copilărie când nu ezita să meagă la furat cireșe. Crescut la casă, undeva la periferia vechii capitale a Țării Românești, Târgoviște, „Celentano”, cum e azi arhicunoscut după rolul interpretat în serialul „Las Fierbinți”, spune că nu-și va uita niciodată cele mai fericite momente ale copilăriei.

Iar unul dintre acestea se referă la furatul de cireșe, moment pe care „l-a bifat”, măcar o dată în viață, fiecare dintre noi. Pentru Adrian Văncică magia era cu atât mai atrăgătoare cu cât și el avea în propria curte un cireș. Copacul l-a amăgit mereu cu niște fructe mici și amare, așa că cireșul din curtea vecinului de vizavi a reprezentat ani de-a rândul „soluția de avarie”. „Celentano” ne-a povestit în stilul său inconfundabil (vezi mai jos video) „maniera de atac” preferată pentru a se delecta cu minunatele fructe primăvăratece.

Pe de altă parte, Adrian Văncică, devenit de 23 de ani prin adopție bucureaștean, mărturisește că Bucureștiul are farmecul său, în ciuda faptului că a fost și a rămas un oraș foarte aglomerat. Un oraș care, la cei 18 ani când pe care-i avea „Celentano” când l-a întâlnit prima dată, l-a uimit peste poate cu aglomerația, cu zgomotul, cu puhoiul de lume ce-l înconjura, cu multitudinea de mașini cu care nu era deloc obișnuit în banalul său oraș de provincie.

Dacă prin absurd, primarul general al Bucureștilor, ar dori să afle de la „Celentano” care ar trebui să fie primul loc pe care ar trebui să-l resolve de urgență în oraș, atunci aflați că vedeta noastră are déjà răspunsul pregătit. „Pistele pentru biciclete trebuie de urgență multiplicate. Nu e suficient doar traseul de la Casa Presei spre Calea Victoriei. Văncică crede că există mii de bucureșteni îndrăgostiți ca și el de mersul pe bicicletă și de aceea insistă că orice primar ce va paria pe sistemul de „velo-deplasare” va câștiga detașat orice provocare.

Tată a doi copii, Văncică a participat vineri, însoțit de prietenii și colegii săi de platou Mihai Bobonete – Bobiță - și Mihai Rait – Dorel, la o acțiune de caritate organizată de cei de la McDonalds și prin intermediul click.ro a transmis, deopotrivă celor mici și celor mari, și un mesaj special de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului.  

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg