Amorezate, gravide şi măritate, după relaţii eşuate


    Dragoş Stanciu şi Elena Ionescu,  fericiţi în ziua  cununiei civile
Dragoş Stanciu şi Elena Ionescu, fericiţi în ziua cununiei civile

Există viaţă după fiecare despărţire şi iată că trei dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi zâmbesc din nou şi simt fiorii iubirii. Elena Ionescu este gravidă şi s-a măritat în secret, Roxana Ciuhulescu, la fel, iar Amalia Ştefania, horoscopista de la “Neatza”, şi-a refăcut viaţa cu un frumuşel pilot de avion, după despărţirea de Cici ex-Sistem.

A devenit o modă printre vedetele noastre să se căsătorească în secret şi să anunţe sarcina cât mai târziu. Iată că Elena Ionescu (29 de ani), solista care în 2016 a părăsit trupa Mandinga după un deceniu de colaborare, ne-a surprins când a anunţat că s-a măritat în luna ianuarie şi că mai este şi însărcinată în cinci luni. Fericitul este manechin şi om de afaceri şi se numeşte Dragoş Stanciu. Elena Ionescu a fost mereu discretă cu viaţa amoroasă şi, în afară de Marian Duţă, reporterul de la matinalul Antenei 1, nu s-a mai afişat cu nimeni.

Cici Rogojan
Cici Rogojan

Astfel că solista a preferat să-şi ţină viaţa la secret şi, dacă nu ar fi început promovarea unei noi piese, “Miresica”, pe care o cântă cu SuperChill, nu ar fi anunţat noutăţile din viaţa ei. Click! a aflat şi cum a început povestea de dragoste. Solista şi-a întâlnit jumătatea după ce anul trecut a fost invitată într-o călătorie în Turcia, însă cei doi au început relaţia abia prin vară, după ce şi-a dat seama că au multe în comun.

“Căsătoria am vrut să fie ceva intim, doar cu familia, şi asta s-a întâmplat acum câteva luni (n.r. la începutul anului), până să aflu că sunt însărcinată. Sarcina până în momentul acesta a fost uşoară, fără greţuri, fără simptome, pofte şi tot ce mai auzisem de la cele cu astfel de experienţe”, ne-a povestit, în exclusivitate, Elena.

Solista s-a lansat de ceva timp solo, îi merge foarte bine, iar acum se pregăteşte pentru o melodie  împreună cu SuperChill. Nu îi place să-şi expună viaţa particulară, însă a fost nevoită să recunoască faptul că are un bebeluş în burtică, pentru că lumea o tot întreba de ce s-a îngrăşat. Fericitul mire şi viitor tătic se potriveşte de minune cu focoasa lui parteneră. Preocupat de sală şi de modă, Dragoş Stanciu s-a asortat la cununia civilă cu aleasa lui: el a purtat un sacou cadrilat, iar Elena a ales o jachetă în culoarea somonului. Buchetul de trandafiri a completat perfect peisajul. 

Roxana Ciuhulescu s-a măritat cu Silviu Bulugioiu

2018 - martie
2018 - martie

Roxana Ciuhulescu (38 de ani) zâmbeşte din nou după ce anul trecut, în luna iunie, a divorţat de Mihai Ivănescu după zece ani de mariaj. Vedeta s-a căsătorit sâmbătă, 17 martie, cu Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44, cu care o să aibă şi un băieţel peste trei luni.

«Eu nu am vrut neapărat să ne căsătorim, dar soţul meu s-a gândit că bebeluşul trebuie să vină într-o familie. Suntem foarte bucuroşi de ceea ce se întâmplă. Dacă cineva mi-ar fi spus că va fi aşa, aş fi zis că glumeşte, dar iată că Dumenzeu mă iubeşte şi vrea ca eu să fiu fericită. Silviu a fost foarte emoţionat când a aflat că sunt însărcinată. Trebuie să recunosc că pe mine sarcina m-a cam speriat. Nu eram pregătită. În momentul în care am aflat vestea era cu noi Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness, şi soţia lui, Simona. I-am rugat să fie naşii noştri», a spus Roxana Ciuhulescu la ieşirea de la Starea Civilă.

În trecut, Elena s-a iubit cu  Marian Duţă
În trecut, Elena s-a iubit cu Marian Duţă

Horoscopista de la «Neatza» se iubeşte un pilot de avion

O altă vedetă care trece printr-o perioadă roz este şi Amalia Ştefania Ţîrcă (26 de ani), horoscopista de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1). Din primăvara anului trecut, focoasa brunetă trăieşte o iubire pătimaşă alături de un tinerel pilot, pe nume Andrei Enache.


    Cici Rogojan
Cici Rogojan

Cei doi sunt adorabili pe reţelele sociale, căci stau lipiţi unul de celălalt ca marca de scrisoare. Iată că Amalia şi-a găsit fericirea la nici un an de la despărţirea de Ciprian Rogojan, solistul ex-Sistem, cu care are un băieţel de 4 ani, pe nume Luca.

FotoJet (4) jpg
mihai bendeac jpg
cub toma caragiu png
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg