Ana Baniciu, detalii neștiute despre carieră: «Mi s-a propus să pozez goală»

Ultima actualizare:

    Ana BaniciuFoto Instagram
Ana BaniciuFoto Instagram

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, a mărturisit că ea nu și-a clădit cariera pe spatele tatălui ei, ci a muncit de una singură să ajungă să-l facă mândru pe tatăl ei. Artista a vorbit despre experiența de la Asia Express și a mărturisit că nu s-a gândit că ar fi atât de greu.

Ana Baniciu a mărturisit că i s-a propus să pozeze goală, însă nu a acceptat și nici nu o va face vreodată. Nu ar face acest lucru deoarece tatăl ei este respectat de mulți oameni și l-ar pune într-o lumină proastă.

„E munca de zeci de ani a tatălui meu și n-aș putea vreodată să apar în vreun fel. Mi s-a propus să pozez goală la un moment dat. N-aș face asta niciodată”, a dezvăluit ea la tv.

Deși lumea o judecă pentru că ea ar fi fost ajutată de tatăl ei, Ana Baniciu a mărturisit că ea și-a clădit cariera pe munca ei și nu a fost ajutată deloc de Mircea Baniciu.

„Lumea judecă munca mea. Am pus cărămizile carierei mele pe spinarea mea, nu a tatălui meu. Tata e super rușinos și nu s-a dus să vorbească pentru mine. Când eram la început oamenii se legau de numele lui pentru a mă invita undeva. Dacă voiam să ajung undeva, mi se spunea să vin cu tata. I-am explicat și lui că aș vrea să fac o separare. Am cariera mea care e separata de a lui. Am libertatea de a face ce simt eu. Când apar chestii în presă apar cu numele lui și asta mă doare foarte tare. Eu îmi asum lucrurile pe care le fac eu și n-aș vrea să denigrez numele ăsta. Mama a fost speriată când i-am spus că o să merg în Asia Express. Am plâns, am înjurat acolo. Am vrut să-mi testez limitele”, a declarat Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu la Antena 3.

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net