Ana Maria Donosa și-a pus în cap colegele de la Teatrul «Tănase»?

Ultima actualizare:

    Ana Maria Donosa, în piesa „Hai, Hai, România”foto: Teatrul "Constantin Tănase"
Ana Maria Donosa, în piesa „Hai, Hai, România”foto: Teatrul "Constantin Tănase"

Actriţa Ana Maria Donosa, noua parteneră de scenă a lui Alexandru Arşinel şi cea care a preluat multe dintre scenetele inegalabilei Stela Popescu, are o vară plină la Teatrul “Constantin Tănase”. Ea va juca în stagiunea estivală la Teatrul de Vară Herăstrău, iar unele colege de breaslă se pare că ar fi nemulțumite de numărul mare de roluri primit de frumoasa brunetă.

După moartea fulgerătoare a Stelei Popescu, care s-a stins pe 23 noiembrie 2017, tânăra Ana Maria Donosa a fost „aruncată” în faţă pe scena teatrului Constantin Tănase, unde avea de jucat în mai multe cuplete cu Alexandru Arşinel, dar şi cu alţi colegi de scenă. A fost considerată cea mai potrivită pentru a prelua replicile Stelei.


    Ana Maria Donosafoto: Teatrul
Ana Maria Donosafoto: Teatrul

Astfel că, şi în stagiunea estivală 2018, Ana Maria Donosa are mult de lucru la Teatrul de Vară „Herăstrău”, însă agenda ei încărcată n-ar prea fi pe placul colegelor de la teatru. O persoană bine informată a povestit pentru Click! că expunerea de care are parte Ana Maria Donosa le-ar deranjeaza pe câteva dintre actrițele angajate la “Tănase”, care simt că “șomează”.


    Alexandru Arșinel, în
Alexandru Arșinel, în

Actriţa Ana Maria Donosa poate fi văzută în mai multe spectacole până la sfârşitul lunii iulie, precum „Hai, Hai, România”, în regia lui Alexandru Arşinel (21 iulie, ora 21.30) sau „Aer Bun! De Herăstrău!”, în regia lui Cezar Ghioca (22 iulie, ora 21.30). Ultimele spectacole din stagiunea acestei veri vor fi sâmbătă, 28 iulie, de la ora 19.30, “Hai, Hai, România”, și duminică, 29 iulie, de ora 19.30, “Un cântec, o glumă”. Tot cu Ana maria Donosa în prim-plan. În aceste show-uri vor mai juca Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Alexandru Lulescu, Cristian Simion şi Nae Alexandru, Alin Gherghişan, Bianca Sârbu, dar şi mulţi alţii, acompaniaţi de Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net