Ana Maria Otvos, de la Exatlon: «Am fost îndrăgostită de Drăgulescu, dar îmi venea până la cot»

#Exclusiv Click!

Ana Maria Otvos, sexy luptătoarea de la Exatlon 2018, a făcut o mărturisire de senzație pentru Click!. Ana este fan Marian Drăgulescu la actualul sezon de la Survior și asta pentru că a fost îndrăgostită lulea de micuțul luptător. Amorul pe nevăzute a durat cam trei ani, asta până când Ana a dat cu ochii de Marian Drăgulescu. Lutătoarea a rămas dezamăgită de statura sportivului ei favorit.

cub Ana Otvos animat gif

Ana Maria Otvos a făcut parte din echipa Războinicilor la Exatlon România, sezonul 2, ediție difuzată de Kanal D! Ana este campioană multiplă națională si dublu medaliată europeană la lupte libere.

Luptătoarea a avut un parcurs impresionant și a ieșit accidentată la umăr din competiție, în decembrie 2018.

Ana a rămas fan al competiției din Dominicană, deși acolo i s-a agravat accidentarea pe care o avea la genunchiul drept. Ana urmărește acum cu interes show-ul care s-a mutat, între timp, la Pro TV. Concurentul ei favorit este nimeni altul decât Marian Drăgulescu, pentru care a făcut cu paisune subită în tinerețe.

Ana a mărturisit, pentru Click!, că a fost chiar îndrăgostită lulea într-o perioadă de campionul Marian Drăgulescu.

Sunt îndulgentă când mă uit la ei. Știu ce înseamnă să fii acolo. Este foarte greu să stai nemâncat, să nu poți sa dormi. N-am favoriți.

Marian Drăgulescu a fost favoritul meu de când eram mică. Pot să spun că am fost îndrăgostită vreo trei ani de zile de el până ne-am văzut la 23 august la stadion, la o vizită medicală. Trebuia să plec eu la Campionatul Mondial și el tot așa.

Am văzut cât este de mic de înălțime și i-am și zis: «atât de îndrăgostită am fost de tine, dar îmi vii până la cot!» Acolo a rămas toată dragostea mea pentru el. Îmi place foarte tare cum se descurca. Nu mă impresionează pentru că așteptam. Un sportiv de performanță se vede în orice loc l-ai duce”, a declarat Oana, pentru Click!

Chinurile luptătoarei după Exatlon! Se operează a treia oară de menisc!

Pentru Ana Otvoș experienșa de la Exatlon România a fost una care a lăsat urmără dureroase. Vedeta, care a plecat în Dominicană, deja accidentată la genunchiul drept și cu două operații de menisc la activ, și-a înrăutățit starea pe trasee.

M-am operat deja de două ori la genunchi. Știu ce înseamnă recuperarea, nu aș vrea să ies din viața mea un an sau doi. Am renunțat la lupte acum 7 ani. Când am fost în Dominicană aveam deja dureri, probleme. Acolo s-au agravat!

M-am obișnuit cu durerile astea. Am zile în care îmi ia 45 de minute doar să pun piciorul în pământ!”, a povestit luptătoarea, pentru Click!

Ana Otvos, la consultul dinaintea operației de menisc Sursa: Alina Erimia
Ana Otvos, la consultul dinaintea operației de menisc Sursa: Alina Erimia

Ana a fost, miercuri la un nou consult medical și a fost anunțată de către medicul ortoped că va trebui să se opereze curând pentru a treia oară la genunchi.

Dacă se hotărește pentru menisc artificial, este posibil să dureze două luni până când acesta va fi adus în țară. A ajuns la leziune de menisc și leziune de cartilaj, așa că varianta bună e să folosim menisc artificial. Meniscul e ca un amortizor care scade presiunea pe cartilaj. Recuperarea va fi undeva la 3 luni de zile”, a declarat Mihai Rascu, medic coordonator al lotului Federației Române de Gimnastică.

Nascută la Târgoviște, Ana Maria Otvos a ales să faca sport încă din copilărie și a facut parte o buna perioadă din lotul olimpic. Sportiva s-a îndreptat spre gimnastică în copilărie, dar fiind înaltă, a fost îndrumată către handbal.

Ulterior, Ana Maria s-a perfecționat în lupte libere, ajungând să faca parte din lotul național al României. La vârsta de 34 de ani, Ana Maria Otvos s-a dedicat fitness-ului devenind instructor de aerobic și kangoo jumps.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net