Ana Morodan ne-a dezvăluit cum va arăta show-ul cu măşti de la PRO TV: «Va fi magie şi nebunie»

Ultima actualizare:
Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc, "detectivii" de la Masked Singer România
Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc, "detectivii" de la Masked Singer România

Formatul „The Masked Singer” („Cântăreţul mascat”) a fost adus în România de PRO TV, care a început producţia în această lună, apoi, din cauza pandemiei, a oprit-o temporar. Însă multe dintre filmări au fost deja realizate, iar cea care va demasca vedetele, „Contesa Digitală” Ana Morodan, ne-a dat detalii din culisele noului show.

Vedeta online Ana Morodan (35 de ani), cunoscută drept „Contesa Digitală”, e „detectiv” la „The Masked Singer România” şi are o întreagă poveste în spate.

Alături de ceilalţi „detectivi”, Inna (33 de ani), regizorul Codin Maticiuc (39 de ani) şi Horia Brenciu (47 de ani), excentrica blondă va încerca să ghicească vedetele care vor cânta costumate din cap până în picioare.


    Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc,
Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc,

Ana Morodan, fascinată de costumele de la "The Masked Singer"

Ana Morodan avea alte planuri decât o carieră în televiziune, însă era deja fan al formatului „The Masked Singer”.

„Văzusem pe internet câteva secvenţe virale superbe de la ediţia coreeană şi de la cea americană. Am fost fascinată de costume, de toată magia care se întâmplă în platou şi de nebunia spectaculoasă pe care o creează detectivii. Toată lumea să se uite la «The Masked Singer România» pentru că se va distra pe cinste”, ne-a spus „Contesa Digitală”, care e mândră de „gaşca” de „detectivi”.

Distracție de zile mari la filmările "The Masked Singer"

„Ne distrăm mult şi după ce se opresc camerele de filmat. Suntem toţi personalităţi puternice şi e un dans splendid de replici şi glume simpatice între noi. Ne place să ne lansăm în polemici condimentate sau să ne pasăm tot felul de indicii care ne situează la poli total opuşi: eu în Las Vegas şi Maticiuc, la Tokyo, de exemplu. Sau eu la Craiova, iar Inna, la Londra. Dar tocmai ăsta e farmecul show-ului, că nu ştii niciodată cine dintre noi reuşeşte să se apropie de celebritatea de sub mască”, a mai spus Ana Morodan. Chiar dacă nu cunoştea vedetele care îi sunt colegi, acum se înţeleg de minune. „Suntem un fel de «Cei 4 Fantastici». Pe Maticiuc îl ştiu de ani buni şi ne leagă o prietenie spumoasă, pe Inna o cunoaşte o lume întreagă, deci ar fi fost culmea să o ratez tocmai eu, iar cu domnul Brenciu, singurele intersectări au fost eu - trecând pe stradă şi el - afiş de concert de Crăciun, la Sala Palatului. Ne admirăm reciproc şi ne distrăm superb împreună”, a mai spus vedeta online, care a spus şi de unde i se trage porecla „Contesa Digitală”. 

De unde a pornit porecla "Contesa Digitală"

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des «Te crezi contesă?!»”, a spus amuzată Ana Morodan.

Recent, „contesa” a încercat să strângă o masă pliabilă de pe terasă şi s-a rănit la un deget: „Mi l-am smuls într-un accident casnic matinal. Recuperarea merge bine. Degeţelul frânt a primit deja câteva bijuterii superbe ca să nu simtă vreo frustrare pentru că e încă inflamat”.

Ana Morodan savurează zilele libere din perioada pandemiei: „Vreau banalitate, plictiseală şi nici un pic de interesant. Provocările din ultima vreme ne-au adus fiecăruia tot felul de gânduri negative, anxietăţi şi frici. Grijă pentru ceilalţi, răbdarea, rutină zilnică, micile bucurii, conversaţiile şi cultivarea optimismului ne vor ajuta să rezolvăm marea problemă”.

«The Masked Singer România» va avea costume de mii de euro

În fiecare ediţie „The Masked Singer România” vor fi 12 măşti şi fiecare va ajunge să fie deconspirată de la o emisiune la alta. Ediţiile au anumite teme, cum ar fi, de exemplu, măşti de animale fantastice şi Hollywood. Acestea sunt create de un specialist şi costă mii de euro pentru că acoperă integral vedeta. Fiecare vedetă care se califică în următoarea etapă a show-ului va trebui să înveţe de la o ediţie la alta o nouă melodie.

În versiunea americană, costumele concurenţilor sunt prevăzute, pe interior, cu ventilatoare, pentru a-i ajuta să nu se încălzească prea tare. Asta pentru că vedetele mascate sunt nevoite să poarte măştile şi costumaţia completă şi în timpul repetiţiilor, astfel încât să-şi protejeze identitatea faţă de echipa de producţie.

Concurenţii nu află cine sunt competitorii lor decât după ce episodul e difuzat la tv.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg