Ana Morodan, sacrificiu suprem pentru o echipă de la Asia Express. E dispusă să ofere imunitatea

Ultima actualizare:

    Ana Morodan e dispusă să-și ofere imunitatea
Ana Morodan e dispusă să-și ofere imunitatea

După ultima cursă de la Asia Express, echipa formată din Ana Morodan și Teleșpan, câștigătorii ediției de duminică sunt protejați de eliminare. Având în vedere că Ana a fost implicată în accidentul de la proba de amuletă, cel care l-a lăsat pe Oase cu piciorul în gips, «contesa digitală» va face o propunere care va stârni reacții diverse printre colegii săi.

Ana Morodan va fi dispusă să își cedeze imunitatea câștigată, în cazul în care cuplul format din Oase și CRBL vor fi votați în această seară.

”Noi vrem să propunem să nu fiți voi cei votați, să ne voteze pe noi în locul vostru și să mergem la cursa pentru ultima șansă. Nu o fac din milă, ci din datorie”, va afirma ea încrezătoare.

Deși cei doi prieteni au câștigat luni seară o cină și cazare la hotel, aceștia nu beneficiază și de imunitate, tocmai de aceea nu vor scăpa de emoțiile votului de marți. Cu toate acestea, situația delicată din echipa CRBL-Oase ar putea fi fatală într-o cursă ce necesită rapiditate, putere de reacție și forță. 

Așadar, CRBL și Oase, Cocuța și Bogdan Boantă, George Vintilă și Șerban Copoț, dar și Ruby și Robert sunt vedetele ce ar putea participa diseară, în cursa pentru ultima șansă. Ca de obicei, ultimele două echipe ajunse la Gina Pistol se vor califica automat, în vreme ce o a treia se va alătura în urma votului. De la 20:00, clasamentul va fi dezvăluit, iar toți vor avea parte de o surpriză.

”Nu știm cum s-a întâmplat lucrul acesta, după calculele noastre noi intram automat la cursa pentru ultima șansă. În Asia Express totul depinde de noroc, chiar dacă ești pe locul întâi, ceva se poate întâmpla astfel încât să ajungi ultimul” , va afirma una dintre echipe.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg