Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat imunitatea la Asia Expres. Jojo i-a criticat aspru

Ultima actualizare:
Jojo și Paul au fost foarte dezamăgiți de cum s-a terminat proba pentru imunitate
Jojo și Paul au fost foarte dezamăgiți de cum s-a terminat proba pentru imunitate

Fiecare zi din Asia Express înseamnă multă muncă, oboseală, mâncare puțină și mulți kilometri parcurși pe jos sau cu mașini luate cu autostopul. Concurenții își depășesc limite pe care nu credeau că le vor trece vreodată, dar adrenalina competiției îi face să meargă înainte orice ar fi.

Zilele în care se luptă pentru imunitate sunt cele mai disputate, dar și cele mai dure. În ediția de luni seară, 25 februarie, cuplurile rămase în reality show au avut de luptat pentru imunitate, cazare, dar și pentru biletele care să-i ducă direct în India.

Primii ajunși la farul din Colombo, punctul final de control, au fost Ana Morodan și Adrian Teleșpan, care au câștigat imunitatea, cazare la hotel și două bilete de avion către India, următoarea parte din Drumul Elefantului: ”Pentru mine a fost eliberator, aveam nevoie de asta”, a spus Ana, încântată că va dormi în confort. Teleșpan a văzut și partea bună a câștigului, dar și pe cea rea: "M-am bucurat când am câștigat imunitatea, dar următorul gând a fost: ce ne urau pe noi până acum, dar ce o să ne urască de acum încolo".

Toate celelalte echipe ajunse în urma cuplului Morodan-Teleșpan au trebuit să-și caute cazare, lucru care le-a adus frustrări și nemulțumire. Cea care a criticat felul în care au jucat câștigătorii imunității a fost Jojo. Aceasta s-a chinuit foarte tare să termine proba, așa că pierderea a fost cu atât mai greu de acceptat.

Jojo a fost foarte dezamăgită că Morodan și Teleșpan au câștigat imunitatea


    Jojo și Paul au fost foarte dezamăgiți de cum s-a terminat proba pentru imunitateFoto: Antena 1
Jojo și Paul au fost foarte dezamăgiți de cum s-a terminat proba pentru imunitateFoto: Antena 1

"Suntem extrem de dezamăgiți și nu cred că e în regulă să se întâmple lucrurile așa. Acum am realizat, în sfârșit, care echipe din acest concurs joacă corect și ce echipe nu joacă tocmai corect. Nu mi se pare în regulă, toți ceilalți luptăm cu tot ce avem noi, luptăm corect, dar să obții imunitatea așa și să obții locul 3 și alte locuri în acest concurs în felul ăsta, nu mi se pare în regulă. Vorbesc serios", a spus Jojo despre Morodan și Teleșpan, la scurt timp după ce au terminat și ei proba.

Citește și: 

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Cu ce se ocupă Teodor, fiul Ancăi Sigartău. Are 27 de ani și a absolvit Medicina Dentară

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg