Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați de la Asia Express pentru a doua oară

Ultima actualizare:

    Ana Morodan și Adrian Teleșpan au părăsit competițiaFoto Facebook
Ana Morodan și Adrian Teleșpan au părăsit competițiaFoto Facebook

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiția Asia Express. Deși au tras foarte tare să ajungă în finală, cei doi au fost nevoiți să se întoarcă în România, după ce elefantul din cutie a fost unul roșu. Cei doi au fost eliminați pentru a doua oară.

Sarea și piperul de la Asia Expres au părăsit competiția. Echipa formată din Ana Morodan și Adrian Teleșpan a fost eliminată din cursa Asia Express 2019. Gina Pistol a deschis cutia în fața celor doi membri, însă, din păcate, elefantul a fost de culoare roșie, asta a însemnat faptul că au părăsit competiția. Ana Morodan a mărturisit că toată această experiență a fost ca o lecție de viață pentru ea.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au pronit la cursa pentru ultima șansă împotriva echipelor formate din Cocuța și Bogdan Boantă și echipa formată din Ruby și Robert, iubitul ei.

Ana Morodan și colegul ei de echipă au fost eliminați de la Asia Express, însă acest lucru nu i-a întristat deloc, ei își doreau mult să se întoarcă în România.

„Ne vedem în România”, le-a transmis Ana Morodan celor rămași în competiție. Abia așteaptă ca Boantă și Cocuța să se întoarcă în țară pentru a ieși împreună deoarece ei se consideră foarte buni prieteni.

Cine este Ana Morodan, contesa digitală de la Asia Express

Supranumită “contesa digitală”, Ana Morodan a reușit să-și facă o carieră din imaginea sa. Acum este o antreprenoare de success, dar a pornit afacerea dintr-o întâmplare și dintr-o joacă. Și-a creat un blog de modă, fără a se gândi la acea vreme că de aici va porni business-ul său. A fost primul blogger de stil personal din România, a început în 2010, în Arad, inspirată de bunica sa și de eleganța acesteia și a prietenelor sale. După un timp, s-a mutat în Capitală, unde s-a dezvoltat pe toate planurile, și-a creat o echipă și acum a devenit una dintre cele mai importante persoane din lumea digitală românească.

Ana Morodan (34 de ani) și-a creat o comunitate de peste 150.000 de oameni care o urmăresc numai pe Instagram, fără a-i pune la socoteală pe cei care-i citesc blogul sau postările de pe Facebook.

Adrian Teleșpan a confirmat faptul că este homosexual

„Eu nu fac deosebire între homosexuali şi heterosexuali în ceea ce priveşte rolul de părinţi şi am să-ţi spun şi de ce. Din punctul meu de vedere, orice om indiferent de orientarea sexuală, ar trebui să ceară părerea unui specialist înainte de a face copii. Nu toţi oamenii sunt pregătiţi să aibă copii. Eu ştiu oameni chiar din generaţia mea care au făcut un copil fără să fie pregătiţi. Şi nu le este bine nici lor, nici copilului”, a mai spus el pentru life.ro.


    Foto Facebook
Foto Facebook

Adrian Teleșpan s-ar căsători cu un bărbat în România

Adrian Teleșpan a declarat faptul că el s-ar căsători cu un bărbat în România dacă ar avea posibilitatea. 

„Da, dacă aş avea cu cine, da. E la fel şi ca la heterosexuali: teoretic te căsătoreşti doar dacă ştii că vrei să faci asta cu adevărat! (...) Nu mi se pare că aduce un surplus de bine într-o relaţie. Dacă doi oameni sunt fericiţi împreună, două acte n-or să le schimbe cu nimic viaţa, cu toate astea, vezi tu, le-o schimbă, pentru că foarte mulţi devin extrem de închistaţi în treaba asta şi sunt foarte copleşiţi cumva de actul în sine… Vorbesc de cupluri de heterosexuali pe care îi cunosc”, a spus el pentru aceeași sursă. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg