Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați de la Asia Express

Ultima actualizare:
Ana Morodan și Teleșpan a concurat împotriva echipelor formate din Jojo și Paul Ipate și Cocuța și Bogdan Boantă
Ana Morodan și Teleșpan a concurat împotriva echipelor formate din Jojo și Paul Ipate și Cocuța și Bogdan Boantă

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiția Asia Express. Deși au tras foarte tare să ajungă în finală, cei doi au fost nevoiți să se întoarcă în România, după ce elefantul din cutie a fost unul roșu.

Echipa formată din Ana Morodan și Adrian Teleșpan a fost eliminată din competiția Asia Express 2019. Gina Pistol a deschis cutia în fața celor doi membri, însă, din păcate, elefantul a fost de culoare roșie, asta a însemnat faptul că au părăsit competiția. La testimoniale, Ana Morodan a început să plângă, din cauza faptului că toată această experiență a fost ca o lecție de viață pentru ea.

Ceilalți concurenți de la Asia Express s-au întristat foarte tare atunci când au aflat că cei doi trebuie să părăsească Asia Express.

„Pentru noi această competiție a fost despre profesionalism. Respectăm această competiție și respectam partenerii, dar asta nu înseamnă că vrem să vedem un elefant rosu (...) A fost foarte mișto”, a spus Ana Morodan la testimoniale.

„Asia Express e o experiență personală. Noi am câștigat niște prieteni în această competiție. Prezența mea în această emisiune alături de Morodan este dovada palpabilă că sunt cel mai norocos om. Asia Express a însemnat să îmi validez un lucru”, a completat și Teleșpan.

Ana Morodan și Teleșpan au concurat la cursa pentru ultima șansă împotriva echipelor formate din Jojo cu Paul Ipate și Cocuța cu Bogdan Boantă, care s-au descurcat ceva mai bine în această etapă.


    Ana Morodan și Teleșpan a concurat împotriva echipelor formate din Jojo și Paul Ipate și Cocuța și Bogdan BoantăFoto Instagram
Ana Morodan și Teleșpan a concurat împotriva echipelor formate din Jojo și Paul Ipate și Cocuța și Bogdan BoantăFoto Instagram

Cine este Ana Morodan

Supranumită “contesa digitală”, Ana Morodan a reușit să-și facă o carieră din imaginea sa. Acum este o antreprenoare de success, dar a pornit afacerea dintr-o întâmplare și dintr-o joacă. Și-a creat un blog de modă, fără a se gândi la acea vreme că de aici va porni business-ul său. A fost primul blogger de stil personal din România, a început în 2010, în Arad, inspirată de bunica sa și de eleganța acesteia și a prietenelor sale. După un timp, s-a mutat în Capitală, unde s-a dezvoltat pe toate planurile, și-a creat o echipă și acum a devenit una dintre cele mai importante persoane din lumea digitală românească.

Ana Morodan (34 de ani) și-a creat o comunitate de peste 150.000 de oameni care o urmăresc numai pe Instagram, fără a-i pune la socoteală pe cei care-i citesc blogul sau postările de pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg