Ana Morodan, terifiată de cobre la Asia Express: «E îngrozitor ce am trăit!»

Ultima actualizare:

    Ana Morodan a trecut prin clipe tensionate la Asia Express
Ana Morodan a trecut prin clipe tensionate la Asia Express

Ediția din această seară de la Asia Express le aduce concurenților multe clipe de tensiune și le va pune fiori pe șira spinării. Însă dintre toți concurenții de la emisiune, pentru Ana Morodan va fi cel mai greu. «Contesa digitală» s-a speriat foarte tare atunci când a aflat că la una dintre probe vor fi folosite cobre.

CRBL și Oase nu vor participa la probe deoarece ei doi au câștigat imunitatea în ultima ediție de la Asia Express.

„Mai avem foarte puţin pânã la Mumbai! Mult a fost, puţin a rãmas şi vom ajunge la Bollywood!”, le va spune Gina concurenţilor, care însã va mai completa: „Pânã atunci însã, trebuie sã ne despãrţim de o pereche – CRBL şi Oase!”. Despãrţirea este una temporarã, deoarece aceştia se vor bucura de statutul dobândit cu ajutorul imunitãţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din aceastã etapã la hotel.

Aflaţi în Badami, concurenţii primesc de la Gina indicaţiile pentru un nou joc, de care va depinde ordinea plecãrii lor mai departe în cursã. Cum în India nu existã un sistem de canalizare, sãtenii îşi aduc în fiecare zi apã acasã, pe care o depoziteazã într-un container în faţa locuinţei. De data aceasta, concurenţii vor fi cei care vor da o mânã de ajutor, cãrând prin sat mai multe ulcioare cu apã. Prima echipã care va umple containerul de apã va porni prima în cursã. „Mã duc pe urmele lui Ipate cu proba asta!”, va mãrturisi Teleşpan, care va mai completa: „Eu am o hernie cervicalã, mã doare foarte tare când car lucruri grele”.

Acesta va fi însã doar începutul unei curse cu un final cum nu se poate mai terifiant pentru echipele rãmase în joc. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le va spune Gina, care va „omite” însã sã le dea detalii despre proba de la punctul de control. Mai exact, cei ajunşi acolo vor trebui sã punã cap la cap trei bucãţele de hârtie, care se aflã în nişte coşuri de nuiele, singurul „mic” impediment fiind, desigur, „ocupanţii” coşurilor – câte o cobra în fiecare dintre ele. „Am nevoie de un calmant!”, va izbucni Ana Morodan în momentul în care va realiza ce se aflã în coşuri, continuând „Exclus! Nici vorbã! E îngrozitor ce am trãit!”, va mai spune aceasta.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg