Ana Porgras, eliminare nedreaptă la Survivor 2021: "M-ați luat prin surprindere". Zanni a plâns în hohote, Jador a pus capul în pământ

Ultima actualizare:

    Ana Porgras a fost o forță a naturii la Survivor România 2021foto: Kanal  D
Ana Porgras a fost o forță a naturii la Survivor România 2021foto: Kanal D

Duminică seara s-a consumat, poate, cea mai șocantă și nedreaptă ediție Survivor România 2021. Ana Porgras a fost eliminată, deși în ziua respectivă adusese 3 puncte pe traseu și ajutase la câștigarea ștafetei și a jocului de comunicare. Plecarea Anei va reconfigura, cu siguranță, prieteniile și strategiile în echipa Faimoșilor, mai ales că Jador a fost cel care a nominalizat-o.

În ediția Survivor România 2021, difuzată duminică, 4 aprilie, au intrat la votul publicului următorii concurenți: Din echipa Faimoșilor, Ana Porgras, nominalizată de Jador, și Sebastian Chitoșcă, iar de la Războinici, Mellina și Marius Crăciun, acesta din urmă fiind nominalizat de Albert Oprea. Fosta gimnastă, Ana Campioana, așa cum a fost poreclită în concurs, a primit cele mai puține voturi de susținere din partea telespectatorilor și a părăsit competiția Survivor România 2021. De-a lungul competiției, Ana a contribuit la cele mai importante victorii, a fost agilă pe traseu, dar și eficientă la probele de îndemânare.

Ana Porgras, după eliminarea de la Survivor: "Am învățat cât de puternică sunt"

Reacția Anei la auzul numelui său spune totul despre cât de surprinsă a fost. „M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România. Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare", a declarat Ana.

Ana Porgras a fost nominalizată de Jador

Ana Porgras a fost trimisă la votul publicului de Jador, care a ieșit din nou pe primul loc în preferințele celor de acasă. "Mă așteptam să fiu nominalizată dacă va ieși favorit. Sunt liniștită, el nu a făcut altceva  decât să mă scoată în față. Publicul decide cine rămâne. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect. Dacă e să plec, voi pleca cu fruntea sus. Am multe de arătat, drumul meu nu ar trebui să se oprească aici. Vom vedea ce va fi”, a spus Ana Porgras, înainte să afle verdictul și votul publicului. 

Este de notorietate prietenia dintre Ana Porgras și Zanni, iar legătura strânsă dintre ei s-a văzut și aseară. Deși s-a ținut tare atunci când a îmbrățișat-o și când și-au luat "la revedere", Zanni a izbucnit în plâns după ce Ana a părăsit zona de consiliu. A plâns ca un copil și a fost consolat de Cosmin, momentul fiind extrem de emoționant pentru toți concurenții, dar și pentru telespectatori. În momentul acela, și nu doar atunci, Jador a pus capul în pământ, coplești și el, probabil, de consecințele nominalizării pe care a făcut-o.


    Ana Porgras în 2010 și în 2020. Transformarea este evidentăfoto: EPA-EFE / Instagram
Ana Porgras în 2010 și în 2020. Transformarea este evidentăfoto: EPA-EFE / Instagram

Ana Porgras, palmares de aur

Ana Porgras este una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. În scurta carieră de gimnastă, Ana a câştigat numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale, printre care: aur la bârnă, la Europene în 2008, bronz la paralele, la Mondiale, în 2009, aur la bârnă, la Mondiale în 2010. S-a retras din viață sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după numeroase accidentări.

Citește și:

SURVIVOR 2021. 10 poze sexy cu Ana Porgras. Transformarea șocantă a fostei gimnaste

Ana Porgras se alătură echipei Faimoșilor, la Survivor România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net