Anamaria Ferentz, despre iubitul american: "Am o relație de mult timp"

Ultima actualizare:

    Anamaria Ferentz, noi declarații despre iubitul americanFoto Facebook
Anamaria Ferentz, noi declarații despre iubitul americanFoto Facebook

Anamaria Ferentz, fosta soție a lui Marcel Toader a mărturisit că se iubește cu un american și că este cu adevărat fericită. Artista a declarat că uneori sunt la distanță din cauza faptului că aceasta merge să cânte în diverse locuri, însă nu le afectează deloc relația.

Fosta cântăreața a trupei DEMO a hotărât să se mute peste ocean și să înceapă o viață total diferită. Aceasta a povestit despre faptul că în America, bărbații sunt altfel și că, de ziua ei, ea le-a cerut invitaților să doneze bani pentru o cauză caritabilă. 

„Sunt vegetariană de 11 ani. Nu mi-a plăcut niciodată carnea, mănânc tot ceea ce e tradiţional şi nu conţine carne. De trei ani n-am mai venit acasă, la telefon vorbesc româneşte, dar în rest nu. Mi s-a părut ciudat când am ajuns pe aeroport şi am auzit doar româneşte. În America bărbaţii sunt diferiţi, mentalitatea e alta. Am o relaţie, am o relaţie de mult timp.

De Sărbători am venit acasă singură. El e american, uneori mai stăm la distanţă fiindcă eu cânt şi mai plec din când în când. Nu ne gândim incă să oficializăm relaţia. De ziua mea le-am cerut invitaţiilor să doneze banii de cadou într-un cont pentru a ajuta o fetiţă bolnavă. Peste 70 de invitaţi vor fi chemaţi la ziua mea. E pe 14 decembrie, dar pentru că e doliu naţional am amânat-o. Nici de ziua mea nu o să fie prezent iubitul, doar dacă …îmi face o surpriză.” a declarat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net