Anamaria Ferentz, sexy pe plajă în costum de Crăciuniţă

21 decembrie 2015
article img
Anamaria Ferentz arată senzaţional la 40 de anifoto: arhiva personală

Anamaria Ferentz sărbătoreşte de câţiva ani Crăciunul la căldură. Artista, care s-a stabilit de mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii, a fost recent protagonista unei şedinţe foto în tot cu sărbătorile, pe care a realizat-o pe plajă.

De ziua ei, Anamaria Ferentz a fost sărbătorită de prietenii din America în oraşul ei favorit de la malul oceanului Pacific: Santa Barbara. Artista, care a îmoplinit vârsta de 40 de ani, a profitat astfel de ocazie şi a realizat pe plajă o veritabilă şedinţa foto, îmbrăcată în Crăciuniţă. 

"De ziua mea, deşi iniţial am zis că fac mare petrecere mare, am preferat să îmbin plăcutul cu utilul şi anume să muncesc. Dar, nu oriunde ci în oraşul meu favorit, de la malul oceanului Pacific: Santa Barbara. Am făcut o şedinţa foto de sărbători, să pot oferi pe lângă piesă nouă şi poze noi, mai ales că am primit cadou de la mama mea un superb costum de Crăciuniţă, pe care trebuia să îl folosesc neapărat! Plus şosetele roşii care au făcut mare senzaţie”, a povestit Ferentz. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img

Ferentz s-a pregătit temeinic pentru Crăciun, pe care anul acesta îl va petrece în America, departe de casă, şi a lansat şi un colind, “One Toy Soldier” (Enya cover), care transmite un mesaj special.

"De mult timp îmi doresc să fac un întreg album de colinde şi sper că anul viitor să mă apuc de lucrat la el în ianuarie, să fie gata până în noiembrie când trebuie difuzat. Ideea mi-a venit când mi s-a propus să fac nişte cover-uri pentru Sony-US, să fie plasate în reclame şi filme. Marea mea dragoste este muzica, iar de sărbători mi-am dorit să înregistrez aşa ceva. Am ales această melodie deoarece are un mesaj mai mult decât special şi mă autoidentific cu soldăţelul de jucărie, dorind întotdeauna să fac copiii fericiţi”, a adăugat artista.

Anul acesta, Anamaria Ferentz va petrece sărbătorile în America. "Deşi sperăm să-mi vină familia în vizită de sărbători, au amânat şi de această dată, aşa că voi face Crăciunul acasă cu Supai, căţelul meu năstruşnic, şi cu prietenii. Voi încerca să gătesc şi câteva specialităţi: salată de boeuf  fără «boeuf» , ouă umplute şi poate tort Tiramisu. Sarmalele le cumpăr gata făcute, vegetariene, de la supermarketul european. De Revelion cânt în San Francisco, în Bay Area, cine este interesat să vină găseşte afişul, adresa şi toate detaliile pe pagină mea de  Facebook. Voi fi acolo până la 3 ianuarie 2016. Vă doresc pace în