Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani. Cadoul primit: o geantă de 300.000 de dolari

image
Ceasul de 300.000 de euro are companie selectă pe încheieturile impresarei

Mare s─ârb─âtoare ├«n familia impresarei Anamaria Prodan. Aceasta a ├«mplinit 47 de ani ├«n 17 decembrie, ocazie cu care a fost "sc─âldat─â" ├«n cele mai costisitoare cadouri. Piesa de rezisten╚Ť─â: cea mai scump─â geant─â v├óndut─â ├«n Europa, Hermes Himalaya Birkin, ce ajunge la aproape 300.000 de dolari.

Din clubul exclusivist al proprietarelor gen╚Ťii de lux fac parte Kim Kardashian ╚Öi Victoria Beckham, cunoscute pentru pasiunea pe care o au pentru obiectele create de Hermes. Geanta primit─â de Anamaria Prodan este realizat─â din piele de crocodil de Nil. Nici diamantele nu lipsesc de pe detaliile metalice ale accesoriului. Asemenea bijuterii se v├ónd de obicei la licita╚Ťii, iar Lauren╚Ťiu Reghecampf, so╚Ťul fostei vedete PRO TV, ar fi fost cel care a scos din buzuanar impresionanta sum─â pentru a-╚Öi r─âsf─â╚Ťa jum─âtatea.

image
╚śi colec╚Ťia de br─â╚Ť─âri Cartier cre╚Öte de la o zi la alta

M├óndr─â de cadoul primit, sexy-impresara s-a pozat ├«n fa╚Ťa bradului cu geanta de lux ├«n m├ón─â. Nici pantofii sport de la Gucci sau accesoriile de la m├óini nu sunt deloc ieftine, ci valoreaz─â sume la care nu to╚Ťi au acces.

image
Anamaria Prodan are o adev─ârat─â colec╚Ťie de ceasuri scumpe

Anamaria Prodan iubește accesoriile de lux

image
Anamaria Prodan, r─âsf─â╚Ťat─â cu cea mai scump─â geant─â v├óndut─â ├«n Europa

Marile pasiuni ale fiicei Ionelei Prodan sunt diamantele ╚Öi accesoriile de la marile case de mod─â. Bijuteriile de care nu se desparte niciodat─â sunt br─â╚Ť─ârile Cartier care troneaz─â la ├«ncheietura m├óinilor ╚Öi care au costat-o peste 100.000 de euro.

Anamaria Prodan are un ceas de 300.000 de euro

image
Aceasta este geanta care se vinde numai la licita╚Ťii

Una dintre marile achizi╚Ťii ale acestui an este un ceas marca Audemars Piguet Royal, care i-a luat ochii Anei. Aceasta nu s-a ab╚Ťinut ╚Öi l-a achizi╚Ťionat, a╚Öa c─â a scos din buzunar nu mai pu╚Ťin de 300.000 de euro pentru bijuteria cump─ârat─â din Los Angeles, realizat─â din aur alb ╚Öi ├«ncrustat─â cu peste 350 de diamante. 

ÔÇ×Este un ceas pe care mi l-am dorit ╚Öi pe care l-am cump─ârat imediat. ╚śti╚Ťi c─â eu sunt mai extravagant─â, dar c├ónd iubesc ceva, nu ezit s─â mi-l cump─âr. ├Än general, eu ├«mi iau tot ce ├«mi place, nu m─â uit la pre╚Ť! De asta muncesc ├«n fiecare zi, de diminea╚Ť─â p├ón─â seara! S─â ├«mi fac toate poftele, chiar dac─â unele dintre ele cost─â foarte, foarte mult", a povestit Anamaria.

Anamaria Prodan are colec╚Ťie de ceasuri scumpe

image
Anamaria Prodan are o adev─ârat─â colec╚Ťie de ceasuri scumpeFoto: arhiv─â personal─â / colaj Click!

 ├Än colec╚Ťia Anei se num─âr─â mai multe ceasuri scumpe: dou─â marca Rolex-15.000 ╚Öi 45.000 de euro, un Hublot- 80.000 de euro, un Richard Mille - 100.000 de euro, dar ╚Öi dou─â alte ceasuri Audemars Piguet- 20.000 ╚Öi 80.000 de euro. ╚śi asta dac─â vorbim numai la capitolul ceasuri, c─âci inelele, br─â╚Ť─ârile, colierele ╚Öi gen╚Ťile mai ├«nsumeaz─â alte sute de mii de euro.

image
Anamaria Prodan are gen╚Ťi Hermes ├«n toate culorile

image
Nici geanta ro╚Öie cu accesoriu de m─âtase pe toarte nu lipse╚Öte din colec╚Ťia impresarei

Citește și:

Anamaria Prodan ╚Öi-a luat ceas cu 350 de diamante. Pre╚Ťul? Unul ame╚Ťitor: 300.000 de euro

Pumnul de 150.000 de euro! Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa cu mâna plină de diamante

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
BeFunky collage (39) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
image
image
image
image
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg
machine gun kelly
image png