Anamaria Prodan, cel mai dur mesaj despre Lauren╚Ťiu Reghecampf: "Nu merit─â respectul nim─ânui. Pentru noi, el a murit de mult─â vreme"

26 noiembrie 2021
image
Anamaria Prodanfoto: Instagram

Desp─âr╚Ťirea dintre Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf cap─ât─â noi propor╚Ťii, dup─â ce antrenorul a fost surprins prin Bucure╚Öti al─âturi de amanta care-i va aduce pe lume un nou mo╚Ötenitor. Impresara de fotbali╚Öti "a luat foc" c├ónd a v─âzut imaginile ╚Öi a avut un mesaj dur legat de cel care i-a fost so╚Ť vreme de 13 ani.

Anamaria Prodan nu se mai ab╚Ťine ╚Öi arunc─â "s─âge╚Ťi" c─âtre cel care ├«i va deveni fost so╚Ť. Zilele acestea, Reghecampf ╚Öi iubita ├«ns─ârcinat─â s-au plimbat de m├ón─â prin Bucure╚Öti, gest pe care Anamaria ├«l consider─â de neiertat.

Impresara a f─âcut c├óteva declara╚Ťii de-a dreptul incendiare, pentru realitateasportiva.net, spun├ónd c─â tot ceea ce mai ├«ncearc─â este s─â-l protejeze pe fiul lor, Lauren╚Ťiu Jr., de a mai vedea tot ce mai apare ├«n leg─âtur─â cu tat─âl lui.

Anamaria a folosit cuvinte grele pentru a-l descrie pe Lauren╚Ťiu Reghecampf. "Un om, un tat─â, un b─ârbat care nu merit─â respectul nim─ânui. Pentru noi, el a murit de mult─â vreme. Am mai spus, am ├«ncercat s─â-l trezim. V-am spus c─â este compromis definitiv. Acesta este doar ├«nceputul degrad─ârii lui. Urm─âri╚Ťi traseul si ├«mi ve┼úi da dreptate. M─â rog s─â nu-l mai vad─â b─âiatul meu, c─âci abia reu╚Öim s─â ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am s─âturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o via╚Ť─â ├«ntreag─â ┼či eu, si copiii mei ca s─â asist─âm ┼či s─â fim ├«ntreba╚Ťi de ni╚ÖteÔÇŽ cum s─â-i numesc? Noi prefer─âm s─â r─âm├ónem cu imaginea unui b─ârbat cu B mare, unui tat─â cu T mare, chiar dac─â azi nu exist─â a╚Öa ceva", au fost declara╚Ťiile tran╚Öante ale Anamariei.

"Îi urez baftă în acest cumplit declin"

Cite╚Öte ╚Öi: Poza incendiar─â cu Kamara ╚Öi Corina Caciuc s─ârut├óndu-se. Ce lec╚Ťii de via╚Ť─â ├«i d─â solistul amantei lui Reghe

Mai mult, aceasta a spus c─â Reghecampf a devenit un exemplu negativ pentru juc─âtorii pe care-i antreneaz─â ╚Öi c─â "a ajuns s─â-l r├ód─â o ╚Ťar─â".

"Reghe este azi exemplul negativ pentru genera╚Ťiile de fotbali╚Öti tineri care nu au voie s─â se uite la el ┼či la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League ╚Öi care ├«╚Öi diviniza familia ╚Öi copiii, de care azi a uitat cum arat─â. Ca s─â ajungi ca b─ârbat s─â te r├ód─â o ╚Ťar─â ├«ntreag─â ╚Öi s─â nu ai cum s─â mergi la restaurant pentru c─â ├«╚Ťi cunosc to╚Ťi fata care at├órn─â de bra╚Ťul t─âu rupt, e jenant pentru via╚Ť─â ├«n general. Noi tr─âim ├«n picioare. Nu vom putea sa tr─âim niciodat─â l├óng─â bordur─â. De ast─âzi gata. Am ├«nchis forever subiectul g├ósca p─âc─âlit─â de, s─â zicem dr─âgu╚Ť, vulpeÔÇŁ, a mai spus Prodanca pentru sursa citat─â.

"├Äi urez baft─â ├«n acest cumplit declin. Sper la b─âtr├óne╚Ťe s─â primeasc─â un pahar de ap─â. Sau s─â se mai poata uita ├«n ochii juc─âtorilor acestei ┼úari, a patronilor, a pre╚Öedin╚Ťilor. Sper ca to╚Ťi ace╚Öti oameni din fotbal s─â le explice juc─âtorilor c─â antrenorul trebuie luat ├«n seam─â numai pe parte profesional─â. Niciodat─â pe parte de via╚Ť─â. Noi am mers mai departe cum a spus b─âie╚Ťelul meu superb, Laurentiu Jr, consider├ónd c─â tati s-a r─ât─âcit ┼či ├«nc─â nimeni nu ├«l g─âse╚Öte", a ├«ncheiat impresara.

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg