Anamaria Prodan: "Consuelo spune că oamenii proşti sunt geloşi"

image
Anamaria Prodan

Adrian Mutu este din nou subiectul zilei în mass-media românească. În cadrul emisiunii "Acces direct" de luni, s-a dezbătut relaţia acestuia cu soţia sa, Consuelo. Ea a venit în România în ziua de sâmbătă, 8 mai, iar unele voci spun Adi nu a aşteptat-o la aeroport şi, mai mult, că cei doi nu ar fi dormit împreună.

Se pare că Adi a dormit la apartamentul cumpărat în Bucureşti, iar Consuelo s-a cazat la hotel. Contactată telefonic, impresara Anamaria Podan, bună prietenă cu Mutu, a infirmat toate zvonurile.

Ea a spus că cei doi au venit la masă la ea, unde au stat împreună cu toată familia, au râs şi povestit. Au ales să rămână în casă, deoarece la un restaunrant s-ar fi umplut de paparazzi şi nu le-ar fi tihnit absolut deloc.

Anamaria a spus că Adi şi Consuelo sunt foarte fericiţi împreună şi că Adi nu are în prezent niciun apartament la cheie în Bucureşti. Abia peste un an sau doi va fi gata, iar cei doi au dormit împreună la hotel.

simeon stalpnicul png

"I-am spus lui Adi: de fiecare dată când ieşi în oraş trebuie să te aştepţi să apară paparazzi şi să te divorţeze", a zis Anamaria.

Ea a mai spus că soţia lui Mutu a fost afectată doar de ştiri şi de modul în care jurnaliştii au tratat problema. Referitor la presupusa relaţie cu Bianca, Consuelo nu a fost afectată. Ea a fost crescută altfel faţă de femeile din România.

"Ea ştie clar că bărbatul e capul familiei, că el iese cu băieţii în oraş şi are încredere deplină, deoarece asta a văzut la ea în familie. Consuelo spune că oamenii proşti sunt geloşi, iar dacă şi ea ar fi aşa n-ar putea avea o căsnicie fericită. Asta e teoria ei", a mai declarat Anamaria.

În ceea ce priveşte informaţia furnizată de ziarul Ring, potrivit căreia Mutu şi-ar mai dori un copil, impresara-sexy a spus că n-a aflat fericita veste. "Într-adevăr, soţul ei mereu îi spune lui Adi că trebuie să facă şi un băiat", a precizat sexy-impresara.

"La toate astea, Adi râde pentru că iubeşte mult copiii. El este minunat cu fetele sale şi doar apropiaţii îl ştiu în postura asta" a mai spus Anamaria.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
livada de smochini este langa buzau jpg
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png