Anamaria Prodan, reacție fermă la pozele cu Kamara și amanta lui Reghe: «Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu»


    Corina Caciuc, sărut pasional cu Kamarafoto: strictsecret.ro
Corina Caciuc, sărut pasional cu Kamarafoto: strictsecret.ro

Prezentă duminică seară în studioul Realitatea Plus, Anamaria Prodan a făcut declarații despre cele mai noi dezvăluiri din showbiz, referitor la amanta soțului ei, care apare în fotografii sărutându-se cu Kamara Ghedi, cântărețul de la trupa Alb Negru.

“Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.


    Corina Caciuc ar fi avut o relație cu solistul Kamarafoto: strictsecret.ro
Corina Caciuc ar fi avut o relație cu solistul Kamarafoto: strictsecret.ro

Site-ul strictsecret.ro a publicat imagini incendiare cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, sărutându-se cu nimeni altul decât Kamara de la Alb Negru. Pe același site apare și o înregistrare video, urcată în Youtube, din care se vede cum Kamara îi dă lecții de viață Corinei Caciuc, rugând-o să se țină de școală.

Dialogul dintre Corina Caciuc şi Kamara

Kamara: Vreau să-mi promiţi că te ţii de şcoală şi să fii cea mai bună.Corina Caciuc: Promit!Kamara: Uită-la mine şi nu mai râde. Vezi că promisiunile sunt foarte importante. Promisiunea asta ţi-o faci ţie, nu mie.Corina Caciuc: Aoleu! Aşa nu pot să mă ţin!Kamara: Bine, promite pentru mineCorina Caciuc: Bine, promit că o să mă duc la şcoală şi că o să fiu şi cea mai bună.Kamara: Şi să nu ai un caiet pentru toate materiile.Corina Caciuc: O să am două.Kamara: Nu! Pentru fiecare materie câte un caiet.

Citește și:

Poza incendiară cu Kamara și Corina Caciuc sărutându-se. Ce lecții de viață îi dă solistul amantei lui Reghe

Anamaria Prodan, patroană de televiziune. Impresara a bătut palma pentru o afacere colosală în plin divorț

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png