Anamaria Prodan reia filmările la emisiunea de la Pro Tv! A renunţat la ochelarii fumurii de soare

simeon stalpnicul png
Anamaria şi Anca au fost încurajate de unchiul lor, fratele Ionelei Prodanfoto: Click!

După o perioadă în care a fost greu încercată şi încă este devastată de moartea mamei sale, Anamaria Prodan înceracă să se adune şi se refugiază în muncă. Vedeta se va întoarce curând la filmările pentru "Gospodar fără pereche", emisiunea de la Pro Tv, care se află la al doilea sezon. Prima oprire a prezentatoarei va fi la Iaşi, motiv pentru care vedeta a trecut pe la salon să se aranjeze puţin. Şi-a nuanţat părul şi a renunţat la ochelarii de soare care până acum i-au acoperit ochii plânşi.

Anamaria Prodan se întoarce în televiziune mai curând decât s-ar fi imaginat cineva. Deşi s-a vehiculat că vedeta a renunţat la emisiunea "Gospodar fără pereche" de la Pro Tv tocmai în perioada în care încerca tot posibilul ca să-şi salveze mama, în realitate ea doar a amânat filmările, iar acum a venit momentul să reînceapă să plece prin ţară. Prima oprire va fi zilele următoare, la Iaşi. În haine de doliu, Anamaria s-a coafat şi a renunţat la ochelarii de soare care până acum i-au acoperit chipul trist.

simeon stalpnicul png
Anamaria Prodan se pregăteşte să plece din nou prin ţară la filmările emisiunii

Surse din anturajul prezentatoarei ne-au spus că emisiunea “Gospodar fără pereche”, pe care Anamaria a găzduit-o la Pro Tv, se pregăteşte de sezonul al doilea. “S-a spus că Ana s-a retras de la emisiunea «Gospodar fără pereche», dar nu este adevărat. Ea o să înceapă filmările curând şi a trecut pe la coafor pentru asta. Onorariul pentru noul sezon ajunge la 50.000 de euro. Filmările vor avea loc la Timișoara, Arad și Iași”, ne-a spus acelaşi surse. .

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
rafila jpg
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
foto captură video jpg
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg