Anamaria Prodan şi Brigitte poartă o avere la gât. Care e noua fiţă în materie de bijuterii

Brigitte Năstase se afișează cu un colier de 20.000 de euro
Brigitte Năstase se afișează cu un colier de 20.000 de euro

Marilyn Monroe spunea despre diamante că sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Iată că mai multe vedete din show-bizul autohton s-au împrietenit cu aceste pietre preţioase. O adevărată avere au cheltuit pe coliere şi brăţări „tenis”, noul trend din 2019-2020.

Anamaria Prodan (46 de ani), Brigitte Năstase (42 de ani), Denisa Nechifor (34 de ani), Oana Turcu (44 de ani), Raluca Pascu (33 de ani) şi Ileana Badiu (44 de ani) au cheltuit în total 125.000 de euro pe diamante.

Ileana Badiu a investit 15.000 de euro într-un colier cu diamante
Ileana Badiu a investit 15.000 de euro într-un colier cu diamante

Colierele şi brăţările „tenis” cu diamante reprezintă trendul mondial în materie de bijuterii. După ce au „cucerit” America, a venit şi rândul românilor cu bani să investească în piesa de rezistenţă a anului 2019. De la afacerişti până la vedete şi cântăreţi poartă această bijuterie atât pe covorul roşu, cât şi la ţinutele de stradă. Preţurile acestor accesorii pornesc de la 4.000 de euro şi pot ajunge şi la 100.000 de mii euro, în funcţie de caratajul diamantelor. Iată că deşi sunt scumpe, vedetele noastre nu au o problemă cu preţul. 

Denisa Nechifor, colier de 10.000 €
Denisa Nechifor, colier de 10.000 €

Anamaria Prodan, Brigitte Năstase, Oana Turcu, Ileana Badiu, Denisa Nechifor şi soţia lui Pepe, Raluca Pascu, sunt doar câteva dintre cele care poartă la gât sau la mână aceste pietre preţioase. Pentru Anamaria Prodan moda este  pe primul loc şi ne-a obişnuit în ultima perioadă cu achiziţiile de zeci de mii de euro. La începutul anului, impresara a afişat o geantă Hermes Kelly Crocodile în valoare de 80.000 de euro şi un lanţ „tenis” cu diamante în valoare de 65.000 de euro.

Oana Turcu, colier „tenis” de 10.000 €
Oana Turcu, colier „tenis” de 10.000 €

Cea mai ieftină bijuterie costă 4.000 €

Având în vedere că un singur contract îi aduce milioane de euro, preţul este un chilipir. Nici Brigitte nu s-a uitat la bani când şi-a ales colierul din aur alb plin de aceste pietre preţioase despre care se spune că sunt cele mai bune prietene ale femeilor.

Raluca Pascu, brățară de 5.000 €
Raluca Pascu, brățară de 5.000 €

La fel şi prezentatoarea Antena Stars Oana Turcu şi afacerista Ileana Badiu, care nu se mai desprind de comorile lor. Şi Pepe i-a cumpărat soţiei lui o astfel de bijuterie preţioasă, însă Raluca a preferat o brăţară cu diamante, dar din aceeaşi colecţie „tenis”, al cărei preţ ajunge la 5.000 de euro. Fosta soţie a fostbalistului Adrian Cristea, Denisa Nechifor, reprezintă un magazin de bijuterii, şi bineînţeles că poartă şi ea la gât o astfel de bijuterie scumpă.


  Raluca Pascu, brățară de 5.000 €
Raluca Pascu, brățară de 5.000 €

„Mă bucură că şi în România persoanele cu potenţial financiar aleg să investească în bijuterii de calitate şi de bun gust. Acest tip de colier este foarte căutat peste tot în lume. Extrem de versatil, poate fi purtat atât la ţinute de zi, cât şi la ţinute elegante, de seară”, ne-a spus Denisa.

Campioana Chris Evert a făcut celebre bijuteriile «tenis»

Brățările „tenis” sunt printre cele mai cunoscute modele, iar povestea lor e legată de sportul cu același nume – tenisul. Aceasta a fost creată de designerul George Bedewi și a fost purtată în timpul unui meci de tenis de către jucătoarea Chris Evert, deținătoarea a 18 titluri de Grand Șlem. În anul 1987, la US Open, brățara a fost pierdută în timpul jocului. Chris a constatat lipsa acesteia și a solicitat oficialilor întreruperea partidei până la găsirea brățării. Interesul publicului  a ajutat și mai mult la creșterea popularității acestui model. După brățări, au fost create și colierele „tenis”, care au același design.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png