Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"


     Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf divorțeazăFoto: arhiva personală
Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf divorțeazăFoto: arhiva personală

E iureș în showbiz! În urmă cu doar două săptămâni dansau la nunta de cristal, iar acum a explodat bomba! Ananmaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) divorțează după 13 ani de căsnicie! Laurențiu Reghecampf, soțul sexy impresarei, a plecat deja de acasă și a recunoscut că-și își dorește divorțul cât mai repede! Impresara nu a oferit însă nici o declarație pe marginea divorțului, până la această oră!

Este știrea bombă a zilei! Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie, anunță spynews.ro. Nu este prima dată când în spațiul public apar zvonuri că cei doi ar divorța. De fiecare dată însă, sexy impresara a ieșit și a negat vehement un posibil divorț între ea și soțul ei. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, pentru a închide gura cârcotașilor, aceștia au organizat și nunta de cristal, unde și-au reînnoit jurămintele în prezența rudelor și a prietenilor.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 13 ani


    Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, relație de 15 ani, dintre care 13 au fost căsătorițiFoto: arhiva personală
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, relație de 15 ani, dintre care 13 au fost căsătorițiFoto: arhiva personală

Vestea divorțului pică acum ca un trăznet, și, de data aceasta, sexy impresara tace chitic. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit că cel care a plecat de acasă a fost Laurențiu Reghecamf. Acesta a părăsit vila de la Snagov și s-a mutat într-un apartament în București. “Da, e adevărat, divorţăm. Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru fanatik.ro

Anamaria Pordan și Laurețiu Reghecampf s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, iar anul acesta s-au împlinit exact 13 ani de la nunta lor de la Las Vegas. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior, pe care impresara l-a născut în luna august a anului 2008, la câteva luni după căsătorie. Anamaria Prodan (47 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și-au reînnoit pe 1 iunie, jurămintele și au sărbătorit nunta de cristal. Ceremonia a avut loc la Biserica din Snagov. ”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ....Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria atunci Anamaria Prodan, pe Instagram.

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg