Anamaria Prodan și Reghe au făcut nunta de “cristal”. Ținute de gală la biserică și tort de 7 etaje la petrecere

anamaria prodan jpeg
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, eleganți la nunta de cristalfoto: Instagram

Emoții mari pentru Anamaria Prodan (47 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani). Cei doi și-au reînnoit astazi, 1 iunie, jurămintele și au sărbătorit nunta de cristal. Ceremonia a avut loc la Biserica din Snagov, în prezența rudelor și a apropiaților familiei Reghecampf.

La intrarea în biserica din Snagov, cei doi miri au impresionat cu ținutele spectaculoase și elegante. Anamaria Prodan a ales să poarte pentru această zi specială din viața ei o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidență talia, iar în mână a avut buchetul miresei numai din bujori albi. Rochia este semnată Prodan & Stavros, adică o colaborare în domeniul fashion, pe care Ana o are cu buna ei prietenă, Georgiana Stavrositu. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a purtat un costum impecabil. Nunta de “cristal” a fost o surpriză pusă la cale de sexy-impresară pentru soțul ei, care nu știut ce i s-a pregătit.

image
Anamaria și Reghe, alături de Sarah, și de două prietene de-ale tinereifoto: Instagram

După slujba de la biserică, invitații au mers la petrecerea de fițe organizată la restaurantul Dolce Vita din Snagov, unde tortul imens, cu 7 etaje, și decorat cu flori naturale, a făcut deliciul invitaților, printre care și Andreea Tonciu și soțul ei, Andrei Niculescu. Sexy-impresara i-a făcut și o declarație de dragoste soțului ei, cu acest prilej. ”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită, cuvintele nu pot exprima iubirea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o port față de tine nu are limită. Nu exista ceva mai frumos decât tine, ești iubirea vieții mele. Nici viața nu este peste tine. Ești mai fumos și decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

image
Slujba de reînnoire a jurămintelor a avut loc la biserica din Snagov foto: captură Antena Stars

În urmă cu 15 ani, sexy impresara și soțul său Laurențiu Reghecampf și-au unit destinele pe 14 iunie, în Las Vegas, și au avut parte de o nuntă în stil ”Elvis”, pentru care au scos din buzunare 600 de dolari. Cei doi miri au fost plimbați atunci cu un Cadillac roz, li s-au pus cântece romantice și au făcut fotografii de neuitat. La trei ani distanță, Anamaria Prodan a organizat în mare secret o petrecere de nuntă pe cinste, la un restaurant de lux din Snagov. Deși se cunoșteau încă din copilărie și încheiaseră o relație în trecut, Anamaria și Laurențiu au redevenit un cuplu după ce amândoi au divorțat de foștii lor parteneri de viață. Anamaria Prodan-Reghecampf (47 de ani) a dezvăluit că ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe Laurențiu Reghecampf (45 de ani).

image
Tortul spectaculos a avut 7 etajefoto: Instagram

Anamaria Prodan: “Pe Reghe, eu l-am cerut de bărbat"

“Pe Reghe, eu l-am cerut de bărbat. Am spus că dacă ne-am pierdut o dată și ne-am regăsit, să fac pasul. Am vrut să am un copil. Eu mă văd bătrână și am o obsesie să văd la masă toată familia mare. Să îi văd pe toți cum aleargă, cum mă strigă”, a spus Anamaria Prodan, în platoul emisiunii “Star Matinal“, de la Antena Stars. Sexy-impresara este mama a două fiice superbe, Rebecca (21 de ani) și Sarah (20 ani), din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț. Vedeta mai are un fiu, Laurențiu, alias Reghe Junior (12 ani), cu actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca (18 ani), dintr-un mariaj anterior.

image
Tortul cu 7 etaje de la petrecerefoto: Instagram

Citește și:

Anamaria Prodan și-a transformat casa într-un palat. A scos din buzunar 350.000 € ca să-şi renoveze vila din Pipera

Anamaria Prodan, tratată ca o regină de Laurențiu Reghecampf. Cum s-au fotografiat în casa din Dubai

Mihai Bendeac
zanni
niculina stoican   facebook jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
grasime corporala
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
Coloană de tancuri ucrainene în timpul unei ofensive în Ucraina AFP PHOTO / UKRAINIAN MINISTRY OF DEFENCE
Burleanu
image
image
image
image
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg