Anamaria Prodan: «Vom muri împreună». Ce a rugat-o Reghe legat de scandalul divorțului

laurentiu reghecampf anamaria prodan jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanfotografii: Click!

Multe semne de întrebare au apărut după vestea divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Stă căsnicia lor pe un butoi cu pulbere? De ce inițial Reghe a confirmat divorțul, după care Anamaria a infirmat categoric? Impresara rămâne tare pe poziții și a făcut noi dezvăluiri din familia ei.

Joi, 17 iunie, nu a fost pentru prima dată când s-a vorbit despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, însă a fost pentru întâia oară când Reghe a spus răspicat, pentru Fanatik.ro, "Da, este adevărat". De la acea declarație și până la reacția furibundă a Anamariei nu a mai trecut mult. Tot joi, dar spre seară, sexy-impresara a infirmat divorțul și a declarat pentru Click!: “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

"Laur m-a rugat să opresc circul ăsta"

Recent, Anamaria Prodan a încercat din nou să lămurească situația căsniciei cu Laurențiu Reghecampf și a recunoscut că au avut discuții despre scandalul momentului, într-o declarație pentru Fanatik.ro. "Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Ce spune Anamaria despre apelurile la 112

Potrivit Cancan.ro, un episod incredibil a avut loc între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la vila lor din Snagov. În urmă cu aproximativ o săptămână, cei doi soți ar fi sunat, pe rând, la 112. Primul apel ar fi fost cel al lui Laurențiu Reghecampf, care ar fi anunțat că soția sa este extrem de agitată și vrea să plece cu mașina, amenințând că are de gând să-și facă rău. La scurt timp, un al doilea apel, la Poliție, ar fi venit de la vila din Snagov, însă, de această dată, inițiatorul ar fi fost Anamaria Prodan, care a cerut ajutor pe motiv că ar fi sechestrată de Reghecampf. Până la urmă, un echipaj al Poliției și o ambulanță și-au făcut apariția la vila din Snagov pentru a calma spiritele. Legat de acest episod, Anamaria a declarat: ”E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (n.r. discuția despre divorț, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus, pentru Fanatik.ro, Anamaria Prodan.

Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, prima declarație despre divorț: «Laurențiu Reghecampf e bărbatul ideal și cel mai bun soț»

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
telefon mobil jpg
Marinela Ardelean a primit titlul de "Cel mai bun somelier" (2014) FOTO: Arhiva personală
Tanczos Barna conflict cu Declic FOTO captură video
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg