Anamaria Prodan: «Vom muri împreună». Ce a rugat-o Reghe legat de scandalul divorțului

Ultima actualizare:

    Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanfotografii: Click!
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanfotografii: Click!

Multe semne de întrebare au apărut după vestea divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Stă căsnicia lor pe un butoi cu pulbere? De ce inițial Reghe a confirmat divorțul, după care Anamaria a infirmat categoric? Impresara rămâne tare pe poziții și a făcut noi dezvăluiri din familia ei.

Joi, 17 iunie, nu a fost pentru prima dată când s-a vorbit despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, însă a fost pentru întâia oară când Reghe a spus răspicat, pentru Fanatik.ro, "Da, este adevărat". De la acea declarație și până la reacția furibundă a Anamariei nu a mai trecut mult. Tot joi, dar spre seară, sexy-impresara a infirmat divorțul și a declarat pentru Click!: “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

"Laur m-a rugat să opresc circul ăsta"

Recent, Anamaria Prodan a încercat din nou să lămurească situația căsniciei cu Laurențiu Reghecampf și a recunoscut că au avut discuții despre scandalul momentului, într-o declarație pentru Fanatik.ro. "Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Ce spune Anamaria despre apelurile la 112

Potrivit Cancan.ro, un episod incredibil a avut loc între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la vila lor din Snagov. În urmă cu aproximativ o săptămână, cei doi soți ar fi sunat, pe rând, la 112. Primul apel ar fi fost cel al lui Laurențiu Reghecampf, care ar fi anunțat că soția sa este extrem de agitată și vrea să plece cu mașina, amenințând că are de gând să-și facă rău. La scurt timp, un al doilea apel, la Poliție, ar fi venit de la vila din Snagov, însă, de această dată, inițiatorul ar fi fost Anamaria Prodan, care a cerut ajutor pe motiv că ar fi sechestrată de Reghecampf. Până la urmă, un echipaj al Poliției și o ambulanță și-au făcut apariția la vila din Snagov pentru a calma spiritele. Legat de acest episod, Anamaria a declarat: ”E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (n.r. discuția despre divorț, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus, pentru Fanatik.ro, Anamaria Prodan.

Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, prima declarație despre divorț: «Laurențiu Reghecampf e bărbatul ideal și cel mai bun soț»

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"

image
image
image
image
image
image
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net