Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda! „S-au schimbat multe de când tata a murit..."

#Exclusiv Click!

Anamaria Rosa Preda (23 de ani) suferă încă după tatăl său, îndrăgitul interpret de muzică populară, Aurelian Preda. Aceasta se pregătește pentru pomana de 7 ani a părintelui său care va avea loc sâmbătă, pe 23 septembrie.

Pe 23 septembrie, sâmbătă, la ora 10:00 va avea loc pomana tatălui meu de 7 ani, la Mănăstirea Dervent!Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima ce simt în aceste momente iar acesta este un mesaj informativ pentru toți cei pentru care tatăl meu a adus ceva bun în viața lor, fie material, sufletește sau din punct de vedere al carierei!Doamne ajută și Dumnezeu să te odihnească în pace, tati meu iubitor și blând…”, a fost mesajul trist pe care Anamaria Rosa Preda l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Contactată de Click!, Anamaria Rosa Preda ne-a mărturisit cine o să îi fie alături la pomenirea tatălui său și cum se descurcă singură cu toate cheltuielile.

Alături de mine, la parastas vin mama mea, sora tatălui meu, nepoții tatălui meu.Acolo ne așteaptă Părintele Stareț de la Mănăstirea Dervent împreună cu Părintele Efrem și vom merge de mâine acolo ca să ajutăm în bucătărie la preparatele pentru pomană.Nu știu cine va veni la parastas în afară de o singură prietenă de-a tatălui meu care a fost și colega lui în televiziune mulți ani.

Nu m-a mai sunat niciun artist și nu țin legătura cu nimeni și asta nu pentru că nu vreau ci pentru că s-au schimbat multe de când tata a murit.De ajutat nu au cu ce să mă ajute pentru că sunt independentă și reușesc să mă descurc singură în tot și nu am așteptări însă cu orice artist sau coleg de-al tatălui meu sau de-al meu m-aș întâlni sau aș vorbi, respectul meu va fi același de fiecare dată”, ne-a spus Anamaria Rosa Preda.

Pentru că muncește și are un program încărcat, Anamaria Rosa Preda nu reușește să ajungă mai des la mormântul celebrului său tată însă speră ca în curând să își cumpere propria mașină și să rezolve mai ușor această problemă cu deplasarea până la locul de veci al părintelui său.

Nu am mai fost de câteva luni pentru că programul nu mi-a permis să merg acolo și momentan nu am mașină. Plănuiesc ca în luna noiembrie să mă înscriu la școală de șoferi pentru că acum nu am timp de asta”, mai spus, în încheiere, fiica lui Aurelian Preda, care se topește de dorul tatălui său.

Cine a fost Aurelian Preda?

Aurelian Ion Preda a fost un cântăreț român de muzică populară, cunoscut ca prezentator și realizator al emisiunilor „Povești de viață” și “Destine celebre”, la Etno TV. A fost un artist foarte iubit de public. A murit pe 27 septembrie 2016, la vârsta de 47 de ani, într-o clinică privată din Austria. Viața l-a pus la încercare de mic și destinul a fost necruțător cu el. Se pare că Aurelian Preda ar fi murit din cauza unei boli incurabile și s-ar fi luptat vreme de 7 ani cu un cancer agresiv, deși au existat la un moment dat și speculații cum că nu această boală l-ar fi doborât.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net