Anastasia Lazariuc a împlinit 67 de ani! În tinerețe a lucrat ca femeie de serviciu, pentru a depăși o tragedie din familie

1969 – Anastasia Lazariuc avea 16 ani în această fotografie, alături de mama ei
1969 – Anastasia Lazariuc avea 16 ani în această fotografie, alături de mama ei

Anastasia Lazariuc a împlinit azi, 6 iulie, vârsta de 67 de ani. Nu a avut o viață ușoară, dar nu a renunțat la visul ei de a cânta. Azi este o artistă împlinită, cu o carieră și o familie frumoasă.

Anastasia Lazariuc a vorbit deschis de-a lungul timpului și despre cele mai triste și marcante momente din viața ei. Una dintre cele mai dureroase amintiri din tinerețe este pierderea tatălui, la o vârstă destul de fragedă. Avea doar 14 ani. Anastasia Lazariuc a fost cel de-al 11-lea copil al părinților ei și s-a născut în satul Băcioi, din republica Moldova.

„Când a murit tăticul meu, eu aveam 14 ani. Suferea, de mulți ani, de ulcer. Mama, care-l iubise foarte mult, a făcut atunci o depresie îngrozitoare și a vrut să se sinucidă. Iar eu, care eram încă un copil, rămăsesem dezorientată, cu sufletul pustiit, fără cel mai puternic bărbat din viața mea. Eram foarte săraci, trăiam din munca câmpului”, povestea Anastasia pentru revista “Tango”, cu ani în urmă.


    1969 – Anastasia Lazariuc avea 16 ani în această fotografie, alături de mama eifoto: arhiva personală
1969 – Anastasia Lazariuc avea 16 ani în această fotografie, alături de mama eifoto: arhiva personală

O vreme au trăit din salariul ei

Și, pentru că abia se descurcau, Anastasia a acceptat să lucreze ca femeie de serviciu, cu jumătate de normă. ”Am acceptat propunerea directorului școlii de a lucra, cu jumătate de normă, după ore. Adică să fac curățenie în școală. La început îmi era rușine de colegii mei, îmi era teamă că vor râde de mine. N-au râs, dimpotrivă, mă ajutau și ei să spăl dușumelele. Am lucrat ca femeie de serviciu până când am terminat zece clase. Când m-am dus acasă cu primul salariu, mama a lacrimat. Nu-i venea să creadă că eu, un copil, pot să câștig bani din munca mea. Asta i-a mai alinat durerea și a făcut-o, încet-încet, să-și revină. O vreme am trăit numai din banii câștigați de mine. Apoi, cei doi frați ai mei, care erau în armată, s-au întors și au putut să ne ajute, până s-au însurat“, a mai povestit solista pentru sursa citată.

Citește și:

Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu: «Încă sunt în stare de șoc»

Anastasia Lazariuc, secretul tinereţii: fructe, legume şi 2 căni cu apă dimineaţa

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png