Anastasia Lazariuc a împlinit 67 de ani! În tinerețe a lucrat ca femeie de serviciu, pentru a depăși o tragedie din familie

image
1969 – Anastasia Lazariuc avea 16 ani în această fotografie, alături de mama ei

Anastasia Lazariuc a împlinit azi, 6 iulie, vârsta de 67 de ani. Nu a avut o viață ușoară, dar nu a renunțat la visul ei de a cânta. Azi este o artistă împlinită, cu o carieră și o familie frumoasă.

Anastasia Lazariuc a vorbit deschis de-a lungul timpului și despre cele mai triste și marcante momente din viața ei. Una dintre cele mai dureroase amintiri din tinerețe este pierderea tatălui, la o vârstă destul de fragedă. Avea doar 14 ani. Anastasia Lazariuc a fost cel de-al 11-lea copil al părinților ei și s-a născut în satul Băcioi, din republica Moldova.

„Când a murit tăticul meu, eu aveam 14 ani. Suferea, de mulți ani, de ulcer. Mama, care-l iubise foarte mult, a făcut atunci o depresie îngrozitoare și a vrut să se sinucidă. Iar eu, care eram încă un copil, rămăsesem dezorientată, cu sufletul pustiit, fără cel mai puternic bărbat din viața mea. Eram foarte săraci, trăiam din munca câmpului”, povestea Anastasia pentru revista “Tango”, cu ani în urmă.

image
1969 – Anastasia Lazariuc avea 16 ani în această fotografie, alături de mama eifoto: arhiva personală

O vreme au trăit din salariul ei

Și, pentru că abia se descurcau, Anastasia a acceptat să lucreze ca femeie de serviciu, cu jumătate de normă. ”Am acceptat propunerea directorului școlii de a lucra, cu jumătate de normă, după ore. Adică să fac curățenie în școală. La început îmi era rușine de colegii mei, îmi era teamă că vor râde de mine. N-au râs, dimpotrivă, mă ajutau și ei să spăl dușumelele. Am lucrat ca femeie de serviciu până când am terminat zece clase. Când m-am dus acasă cu primul salariu, mama a lacrimat. Nu-i venea să creadă că eu, un copil, pot să câștig bani din munca mea. Asta i-a mai alinat durerea și a făcut-o, încet-încet, să-și revină. O vreme am trăit numai din banii câștigați de mine. Apoi, cei doi frați ai mei, care erau în armată, s-au întors și au putut să ne ajute, până s-au însurat“, a mai povestit solista pentru sursa citată.

Citește și:

Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu: «Încă sunt în stare de șoc»

Anastasia Lazariuc, secretul tinereţii: fructe, legume şi 2 căni cu apă dimineaţa

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel