Anastasia Lazariuc a înflorit lângă iubitul mai tânăr!

simeon stalpnicul png

Amor nebun între Anas­­tasia Lazariuc şi iluzionistul Leonard Iosefini junior! Chiar dacă e cu zece ani mai tânăr decât iubita sa, magicianul nu şi-a luat ochii de la Anastasia, joi, la lansarea noului ei album, unde a fotografiat-o non-stop, fiind aproape nedezlipit de ea.

Nu doar fiica are noroc în dragoste, ci şi mama. Dacă Ileana a reuşit să pună, într-un final, mâna pe Ion Ion, fiul magnatului Ion Ţiriac, ea fiind acum nevastă cu acte în regulă, Anastasia Lazariuc trăieşte şi ea fiorii iubirii mai intens ca niciodată, chiar şi la vârsta de 56 de ani.

Basarabeanca are o relaţie de trei ani cu iluzionistul Leonard Iosefini junior, un bărbat foarte chipeş, mai mic cu 10 ani decât ea.

Cei doi s-au logodit în toamna anului trecut, când Anastasia s-a şi mutat la iubitul ei, într-o vilă din zona Floreasca.

Chiar dacă o vreme şi-au ascuns sentimentele de ochii indiscreţi ai lumii, acum cei doi îndrăgostiţi sunt de nedespărţit şi se afişează împreună peste tot.

Cum era şi firesc, Leonard nu putea lipsi de la lansarea noului album al Anastasiei, "Dor de mamă", ce a avut loc joi seară, pe esplanada de la Cora Pantelimon.

Iluzionistul părea mai îndrăgostit ca niciodată şi a sorbit-o din ochi toată seara pe Anastasia, care arăta mai înfloritoare ca oricând.

Mai mult, când frumoasa blondă de peste Prut a cântat, el a stat în spatele scenei şi a pozat-o non-stop. Se zvoneşte că Leonard ar fi divorţat de soţie de dragul blondei.

Vezi aici GALERIE FOTO cu iubitul Anastasiei Lazariuc!

Leonard Iosefini jr. este iluzionist

simeon stalpnicul png

Şi ei au iubit-o cu patimă!

Face ce face şi suceşte minţile bărbaţilor. Anastasia Lazariuc s-a căsătorit în anul 1975 cu Gheorghe Crigănuţă, cu care are doi copii, pe Ileana şi pe Andrei.

Au divorţat 15 ani mai târziu, Anastasia trecând direct în braţele solistului Mihai Constantinescu.

Controversata idilă a fost dată în vileag chiar de fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, Mihaela afirmând în revista „Tango" că a găsit-o pe Anastasia îmbrăcată în halatul ei şi încălţată cu papucii ei de casă.

Gheorghe Crigănuţă suspină şi acum de dorul Anastasiei

simeon stalpnicul png

Anastasia şi Mihai Constantinescu s-au iubit nebuneşte

simeon stalpnicul png
cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
cub catalin botezatu png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
Masina intrata in gard, Db mp4 thumbnail png
microfon ascuns mic shutterstock 2138678309 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg