Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu: «Încă sunt în stare de șoc»


    1991 – Anastasia Lazariuc, alături de Mihai Constantinescufoto: arhivă personală
1991 – Anastasia Lazariuc, alături de Mihai Constantinescufoto: arhivă personală

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, după ce la mijlocul lunii îşi revenise după patru luni de comă. El suferise un infarct în mai şi era internat de atunci la Spitalul Floreasca. A fost ajutat și vegheat în permanență de fosta și de actuala soție, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier. O altă femeie importantă pentru el, Anastasia Lazariuc, s-a rugat în permanență, iar acum, în ziua înmormântării (31 octombrie) este extrem de afectată.

Anastasia Lazariuc (65 de ani), parteneră de scenă cu Mihai Constantinescu în trecut, şi-a deschis sufletul pentru Click! Greu încercată şi ea în aceste momente de suferinţă teribilă, celebra cântăreaţă ne-a declarat, printre lacrimi: "Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne... Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații... Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten... Încă sunt în stare de șoc”.

Și în luna mai, atunci când Mihai Constantinescu se afla internat în urma infarctului suferit, Anastasia Lazariuc a reacționat. Chiar dacă nu a îndrăznit să meargă la spital, aclo unde se aflau zi şi noapte Simona Secrier, actuala soţie, şi Mihaela Constantinescu, fosta nevastă, Anastasia Lazariuc a trimis un sms pe telefonul interpretului cu speranţa că el îl va citi şi îşi va recăpăta forţele.

"Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul și din toată inima mea să  revină în forță. Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei (n.r. fiica Ileana Lazariuc) şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine", a mărturisit artista la vremea accea. Din păcate, solistul s-a stins din viață pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani și va fi înmormântat azi, 31 octombrie, în Cimitirul Ghencea Militar.

Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc s-au cunoscut în 1988

Relaţia dintre Anastasia Lazariuc şi îndrăgitul compozitor a început cu mulţi ani în urmă. Cei doi s-au cunoscut la Chişinău, Mihai Constantinescu fiind cel care a ajutat-o pe cântăreaţa originară de peste Prut să se stabilească în România.

Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu s-au cunoscut în 1988
Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu s-au cunoscut în 1988

Anastasia Lazariuc, acum în vârstă de 65 de ani, l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu în 1988. "Mi-a cântat la chitară, dar nu m-a impresionat deloc. Nu mi-a plăcut absolut deloc cum mi-a cântat Mihai. Nu s-a întâmplat, pentru că eu eram după un divorţ, eram într-o pasă proastă şi nu-mi ardea mie de relaţii (...) Nu m-a impresionat absolut deloc ca bărbat la început. În timp, m-a impresionat cu sufletul lui, m-a captat cu felul lui de a fi, cu modul în care s-a comportat cu mine. Îmi plăcea cum ne potriveam în scenă, nu neapărat cu modul în care arată. Povestea de iubire a început la un moment dat, dar asta mă priveşte pe mine şi pe el", a declarat Anastasia Lazariuc în 2012, la emisiunea “Wowbiz”, de la Kanal D.

Citește și:

EXCLUSIV Ce poreclă avea Mihai Constantinescu în copilărie. «Eu nu l-am auzit cântând în liceu»

Imagini de la priveghiul lui Mihai Constantinescu. Fosta și actuala soție s-au susținut reciproc

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg