Anca Badiu, episod halucinant în parcare. A sunat Poliţia să vină de urgenţă acasă la ea!

Ultima actualizare:

    Anca Badiu este extrem de supărată de ce i s-a întâmplatfoto: Click!
Anca Badiu este extrem de supărată de ce i s-a întâmplatfoto: Click!

Ghinioanele par că se ţin lanţ de Anca Badiu (38 de ani), fosta componentă a trupei Class. Cântăreaţa a chemat de urgenţă un echipaj de poliţie acasă după ce şi-a găsit maşina zdravăn avariată în parcare. Incidentul s-a petrecut zilele trecute, iar reparaţia o cam ustură la buzunar.

Anca Badiu a avut recent o surpriză de proporţii când a coborât în parcare. Solista şi-a găsit maşina cu parbrizul spart şi capota îndoită. Vedeta a chemat un echipaj de poliţie, care să elucideze dacă cineva a făcut intenţionat acest lucru sau a fost doar natura de vină, având în vedere vijelia de zilele trecute.  

"Când a venit poliţia acolo nu a mai găsit nimic, deci este clar că a venit cineva şi a strâns. A căzut ceva de sus, cred că un ghiveci. Şi capota e afectată, nu doar parbrizul. Am chemat Poliţia, ce era să fac”, a declarat Anca Badiu la un post tv.


    Anca Badiu trebuie să-şi repare maşina singurăfoto: Click!
Anca Badiu trebuie să-şi repare maşina singurăfoto: Click!

Cântăreaţa pare că nu mai scapă de probleme. În urmă cu doi ani a suferit o pierdere uriaşă. Atunci, Mircea, fratele solistei, a fost găsit mort în Spania, în condiţii suspecte. Disparţia lui a afectat-o profund mai ales că Anca se lupta deja de ceva timp cu depresia şi lua medicamente pentru afecţiunea ei.

"În aceea după-amiază a căzut şi a făcut infarct. Cred că era foarte stresat la muncă, fusese promovat ca asistent manager la un magazin de cosmetice din Londra. În plus, lua tot felul de pastile pentru a-şi mări masa musculară. Bea şi multă cafea, probabil consuma şi alcool. El a fost mai sensibil, în copilărie era mai slăbuţ şi şi-a dorit să meargă la sală. Aşa că în ultimii ani a mers la sala de forţă ca să facă muşchi. Îmi e dor de el şi încercăm cu toţii să trecem peste această dramă”, povestea Anca Badiu pentru Click! la scurt timp după tragedia care a lovit familia ei. 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net