Anca Badiu primește mesaje prin vis de la fratele decedat. Ce i-ar fi spus să facă

Ultima actualizare:

    Anca Badiu a avut  nevoie de ajutorul  psihologilor pentru a-şi  mai reveni din şoc. Ea  nu a aflat nici acum  cauza decesului fratelui ei
Anca Badiu a avut nevoie de ajutorul psihologilor pentru a-şi mai reveni din şoc. Ea nu a aflat nici acum cauza decesului fratelui ei

De mai bine de un an, de când o mătuşă a anunţat-o telefonic că fratele ei, Mircea, a fost găsit mort, într-un parc din Benidorm (Spania), Anca Badiu nu îşi mai găseşte liniştea sufletească. Artista nu-şi revine din şoc, având nevoie de ajutorul psihologilor.

A sperat că după moartea părinţilor să aibă un sprijin la greu şi un umăr pe care să plângă, numai că şi fratele ei, Mircea, de care Anca Badiu (37 de ani) era foarte ataşată, s-a stins din viaţă, la doar 44 de ani, pe 6 august 2015, în timp ce se afla în Spania.

Dispariţia prematură a acestuia a lăsat în urmă multe semne de întrebare, căci nici acum, la un an de la deces, nu se ştie cauza morţii. Anca Badiu se roagă ca sufletul fratelui său să-şi găsească liniştea. Pentru că se gândeşte intens la el, Anca îl şi visează adesea.

Prima oară, el îi spunea că se află într-un loc frumos şi o cheama şi pe ea să i-l arate. Iar în noaptea de 30 noiembrie, chiar de Sfântul Andrei, el i-a apărut din nou în vis: “L-am visat aseară pe Mircea (n.r. - marţi spre miercuri). Eram cu el la ţară, în casa copilăriei noastre din Dâmboviţa, la copacii cu mere. El îmi spunea că ar trebui să mai punem nişte cireşi căci avem mulţi meri. În vis arăta foarte bine, era vesel, stau şi mă gândesc că o duce bine sus, acolo unde este. Sper să îi fie bine, chiar dacă nu mai este printre noi”, ne-a spus Anca Badiu, cu tristeţe în glas.

Artista a mers la psiholog, dar şi la duhovnic, convinsă fiind că doar cu ajutorul acestora va putea trece mai uşor peste acest necaz care a aruncat-o în pragul depresiei.

Poartă verigheta lui

simeon stalpnicul png

Anca Badiu le-a mai spus reporterilor Click! că, după ce Mircea s-a stins din viaţă, ea a reuşit să recupereze verigheta lui. “Inelul îl port eu acum, ca să mă simt mai aproape de sufletul său. De fiecare dată când mă uit la verighetă, îmi amintesc de Mircea. Ţin minte că, anul trecut, m-am dus cu ea să o inscripţionez cu iniţialele “M şi A”, după numele noastre. În interior am scris brother&sister forever (n.r. – frate şi soră pentru totdeauna)”.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net